Victor Ciutacu, despre Șerban Huidu: Așa-i când statul de drept nu-și face treaba
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
La patru ani de la accidentul în care au murit trei oameni, Șerban Huidu a luat o decizie neașteptată privind cariera sa.

Realizatorul TV a revenit într-un rol mai consistent în emisiunea pe care o produce, „Cronica Cârcotașilor". Şerban Huidu a interpretat miercuri seară, în debutul noului sezon al emisiunii de la Prima TV, rolul „Năşicu, il capo di tutti capi" într-o scenetă.

Revenirea sa pe micile ecrane a fost comentată de jurnalistul Victor Ciutacu.

"Nu știu dacă ați remarcat, a înviat ucigașul de Huidu. Așa-i când statul de drept nu-și face treaba. Se răsucesc morții-n morminte...", a scris Victor Ciutacu pe contul său de Facebook. 

Psihologul Hanibal Dumitrașcu: "Nu este moral"

În urmă cu câteva luni, contactat de DC News, psihologul Hanibal Dumitrașcu vorbea despre cazul Șerban Huidu comparându-l cu cazul bărbatului care i-a agresat pe părinţii realizatorului TV în restaurantul acestora, fiind condamnat definitiv la şase ani şi patru luni de închisoare. Amintim că Șerban Huidu, nu a stat în închisoare chiar dacă a omorât trei oameni. Au existat voci care s-au întrebat unde este dreptate în cele două cazuri. 

"Nu este moral, dar dacă legea așa a hotărât, este foarte greu de apreciat. Încă o dată spun, cazul lui Șerban Huidu a fost o întâmplare nefericită, un hazard. Șerban Huidu nu a intenționat să omoare pe nimeni. După ce faci o astfel de faptă, contează și ce atitudine ai – ești sau nu încărcat moral de vina pe care o porți? Despre asta discutăm. Este greu să pui în balanță moartea a trei oameni și șase ani de închisoare pentru că ai agresat pe cineva. Se pedepsește intenția, nu lipsa de intenție", a declarat Hanibal Dumitrașcu pentru DC News

Accidentul provocat de Șerban Huidu

Pe 16 octombrie 2011, Șerban Huidu a provocat un accident rutier pe DN1 în zona localității Timișu de Sus, județul Brașov, soldat cu trei morți. În 2009, la 1 km distanță de locul respectiv, Huidu efectuase o depășire nepermisă și i s-a suspendat permisul de conducere pe timp de o lună. După ceea ce s-a întâmplat în 2011, Șerban Hiudu și-a dat demisia de la Cronica Cârcotașilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel