Victor Ciutacu a povestit cum s-a ales cu mai multe pisici. "E cea mai şmecheră industrie. Nu mi-am dat seama înainte"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Victor Ciutacu
Facebook Victor Ciutacu
Jurnalistul Victor Ciutacu a spus care este una dintre cele mai mari industrii din lume, ca nivel de profit, dar a povestit şi cum a ajuns să aibă mai multe pisici în casă, în cadrul unui interviu oferit în exclusivitate pentru DC NEWS. 

"Pisicile mele sunt canalizate pe mâncare la plic. Şi nu vrei să ştii cât mă costă mâncarea pentru două pisici pe lună. Pot spune că atunci când mă duc la piaţă şi cumpăr mâncare şi pentru noi, dar şi pentru pisici, mă costă mai mult mâncarea pentru pisici. E pe scumpeală! Este una dintre cele mai şmechere industrii asta a hranei şi accesoriilor pentru pisic. Până să am pisici, nu mi-am dat seama care e dimensiunea. Iar pisicile mele nu mănâncă altceva, pur şi simplu. Sunt în stare să moară cu bobiţele", a spus Victor Ciutacu. 

Cum a ajuns Victor Ciutacu să aibă pisici

"Sunt la a treia pisică acum, câ prima a murit, Dumnezeu să o odihnească. Şi-a dorit copilul foarte mult. Noi avem nişte prieteni care sunt crescători de pisici, sunt cei care organizează faimosul târg de pisici sofisticate de la Romexpo. Sunt prietenii noştri de ani de azi şi, când era fiu-miu în şcoala generală, i-au spus că atunci când naşte una dintre pisici îi vor face cadou un pui. Fiul meu şi-a dorit mult o pisică, el având până atunci tot ce înseamnă animal de apartament: papagali, broască ţestoasă, hamster. Am ajuns la pisică, s-au ataşat foarte tare unul de altul", a mai spus Victor Ciutacu.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel