Victor Ciutacu a împlinit 52 de ani. Cel mai tare moment de la DCNews TV. S-a lăsat cu... mititei (VIDEO)
Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Publicat pe: 15 mai 2022, 16:14
WhatsApp
Foto: Facebook Victor Ciutacu
Foto: Facebook Victor Ciutacu
Victor Ciutacu împlinește astăzi, 15 mai 2022, vârsta de 52 de ani.

Victor Ciutacu, realizatorul emisiunii „Punctul Culminant” de la România TV, a împlinit astăzi vârsta de 52 de ani. Echipa DC News îi urează „La Mulți Ani!”, multă sănătate și o carieră cât mai îndelungată.

S-a lăsat cu mici ultima dată când a venit Ciutacu la DC News

Interviul pe care Victor Ciutacu l-a acordat DCNewsTV a început cu o provocare. „Începem cu un test. E plin Facebook-ul lui Victor Ciutacu de fripturi, de colesterol... Să vedem dacă poți să faci diferența între mici, de unde sunt luați?”, a zis Val Vâlcu la începutul interviului.

„Am o foame de nu te văd!” - a fost replica lui Victor Ciutacu, acceptând provocarea. 

„Dacă mă vede Chirieac... VEZI AICI TOT MOMENTUL.

Ciutacu a primit anul acesta Crucea Dobrogei

"Vestea sfârșitului de an pentru mine a fost că Arhiepiscopia Tomisului m-a distins cu Crucea Dobrogei.

Și m-a bucurat și mai tare faptul că am aflat-o nu din vreun comunicat de presă impersonal, ci direct la ÎPS Teodosie. Care a avut delicatețea să mă caute pe 31 decembrie (până m-a găsit și a durat ceva) să mă anunțe personal.

Nu-s defel familiarizat cu rânduielile bisericești, dar înțeleg că e cea mai înaltă distincție a Arhiepiscopiei Tomisului (dacă greșesc, să mă corecteze Eugen Tănăsescu) și că o voi primi pentru sprijinul pe care eu (născut evreu, botezat ortodox) l-am acordat ortodoxiei în cel de-al doilea an al pandemiei.

Scriu și aici, în rezumat, ce i-am spus și înaltului ierarh. Dincolo de obișnuitele politețuri de complezență, sunt realmente impresionat și onorat. Și voi face tot ce-mi stă în putință să ajung cât mai curând la Constanța să-mi ridic distincția...", a scris Victor Ciutacu pe pagina sa de Facebook.

O carieră de succes în jurnalism 

Victor Ciutacu s-a născut pe data de 15 mai 1970, la Sinaia. În 1989 s-a mutat la București pentru a studia la Universitatea Politehnica. Și-a început cariera ca jurnalist în 1993 la ziarul Meridian. 

Ciutacu a mai lucrat la Curierul Național, ziarul Adevărul, dar a fost și redactor șef la Jurnalul Național. Ulterior, a moderat emisiunea ”Vorbe Grele”, transmisă la Antena 2 și Antena 3. 

Din martie 2013, a început să lucreze pentru postul de televiziune România TV.

Victor Ciutacu este căsătorit și are un copil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?