Victor Becali îi răspunde lui Zmărăndescu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Victor Becali
Victor Becali

Victor Becali, vărul patronului Stelei, i-a răspuns marți seara lui Cătălin Zmărăndescu. Fostul bodyguard al lui Gigi Becali declarase, după aflarea condamnării, că

“Nu știu dacă rezistă două luni în pușcărie, darămite trei ani! Ascultați-mă ce vă spun, nu rezistă două luni! Mi-e și frică să vă spun la ce mă gândesc, scoateți-l din Parlament, cred că se sinucide. Mă gândesc să nu facă vreo tâmpenie”, a spus luptătorul la aflarea sentinței primite de latifundiarul din Pipera.

Victor Becali, vărul fostului deputat, îi transmite lui Zmărăndescu că ar trebui să vorbească pentru propria persoană, mulțumindu-i totuși pentru sfaturi.

"Zmărăndescu ar trebui să vorbească pentru el, nu pentru Gigi Becali. Dacă auziți de Zmărăndescu, auziți pentru că a fost bodyguard-ul lui Gigi Becali. El nu a realizat în viață suficient ca să poată vorbi de Becali. Chiar dacă e un luptător, Gigi e mai puternic ca el. Eu îi mulțumesc în numele lui Gigi pentru sfaturi, dar să și le păstreze pentru el", a spus Victor Becali, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel