Victimă a lui Gheorghe Dincă, amenințată după ce a făcut dezvăluiri la TV
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
FOTO: Captură România TV
FOTO: Captură România TV
O tânără care ar fi fost dusă în Italia, de către familia lui Gheorghe Dincă, pentru prostituție, a fost amenințată după ce a făcut dezvăluiri în direct la o televiziune.

O tânără care afirmă că ar fi fost o victimă a lui Gheorghe Dincă și a făcut noi dezvăluiri în direct la România TV, a fost recent amenințată. Fata și-a ascuns inițial identitatea sub numele de Larisa, dar a decis să se expună public cu o fotografie și cu numele de Ramona.

Tânăra, care se află în Italia, susține că a fost amenințată și șantajată de o femeie din Arad. A fost la poliție în Italia, la Brescia, să depună o reclamație, dar a fost refuzată inițial. 

”Este din Arad și are legătură cu cazul, cunoaște foarte bine cazul. Am fost să depun declarație și poliția mi-a spus să merg acasă și că pot să vin mâine dimineață la nouă. Sunt lucruri foarte periculoase pe care nu pot să le spun în direct. Nu e sigur nici că mâine dimineață voi putea să dau o declarație. Am lăsat deja o declarație la avocatul meu în cazul în care mi se întâmplă ceva”, a precizat Ramona în direct la România TV. 

VEZI AICI: Victimă a lui Gheorghe Dincă, dezvăluiri în direct la TV: M-a trimis într-un calvar, într-un infern

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel