Vicol: De ce Legea offshore e foarte bună pentru România / video
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 22 mai, 19:03
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Legea offshore a fost aprobată, săptămâna aceasta, de Camera Deputaților. Laura Vicol (PSD) a explicat de ce este o lege bună pentru România.

Decizia a fost luată, miercuri, cu 248 voturi „pentru” și 34 „împotrivă”. De menționat că împotrivă au votat parlamentarii AUR.

„România devine o țară independentă energetic! M-a depășit total circul din Parlament legat de Legea offshore. Adică faci circul pe care îl faci, votezi legea, că e înspre binele românilor, dar spui totuși că actuala coaliție de guvernare nu îi ajută deloc pe români”, a spus Laura Vicol în cadrul unui interviu acordat DCNews.

„60 la sută statul român are profit, 40 la sută investitorii. Vin bani la bugetul de stat, îmi câștig independența energetică. Este o lege foarte bună pentru România, care trebuia făcută de multă vreme. România este o țară plină de resurse, resurse de toate felurile. Pentru ce trebuie să mă duc să cumpăr din altă parte, când pot să produc în țara mea?!”, a mai spus Laura Vicol.

„Nu este o lege perfectă, dar este o lege bună pentru România”, a subliniat Laura Vicol.

G Ad:

Laura Vicol, interviul zilei la DC News și DCNewsTV:

Virgil Popescu: România poate începe exploatarea gazelor din Marea Neagră. Proiectul aduce stabilitate, un sistem fiscal prietenos

Legea offshore a fost aprobată, miercuri, de Camera Deputaților și merge la promulgare la președintele Klaus Iohannis. „Practic, România, în urma adoptării acestui proiect legislativ, poate începe exploatarea gazelor din Marea Neagră”, a spus Virgil Popescu.

„Practic, România, în urma adoptării acestui proiect legislativ, poate începe exploatarea gazelor din Marea Neagră. Au fost blocate până acum. Proiectul aduce stabilitate, predictibilitate, un sistem fiscal prietenos”, a declarat Virgil Popescu.

„Dăm certitudinea investitorilor că modelul fiscal, redevențele vor rămâne aceleași pe toată perioada acordurilor petroliere. Mai mult, asigură secutatea energetică a României. Nu pot să nu remarc faptul că la Comisii un singur partid s-a opus, că vrea să crească fiscalitatea. Oare ce să însemne asta? Doriți să rămânem dependenți de gazele rusești? Ascultați de Kremluin și de ordinele lui Putin? Ajunge!”, a spus ministrul Energiei, Virgil Popescu, în timpul dezbaterilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro