Viceprimarul USR-PLUS din Suceava a câștigat o motocicletă la un festival finanțat chiar de Primărie / UPDATE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Viceprimarul USR-PLUS din Suceava a câștigat o motocicletă la un festival finanțat chiar de Primărie / Video
Viceprimarul USR-PLUS din Suceava a câștigat o motocicletă la un festival finanțat chiar de Primărie / Video
Premiul cel mare al unui festival rock, finanțat de Primăria Suceava, a fost câștigat chiar de viceprimarul Teodora Munteanu (USR-PLUS). 

Primarul Teodora Munteanu a reacționat luni dimineață, pe pagina sa de Facebook, după acuzele lansate la adresa sa în urma premiului câștigat sâmbătă la festivalul de rock.

UPDATE

'În seara zilei de 7 august 2021 am participat, ca în fiecare an, la festivalul Bucovina Rockfest, organizat de către Asociația Legio Phoenix MC Suceava, în condiții impecabile. Cu această ocazie a fost organizată tombola, la care am participat și eu ca urmare a cumpărării tricoului festivalului. Numele meu a fost extras din urna cu sute de bilete de către băiatul solistului trupei ”Urma” . Nu e un secret că particip la festivalurile rock, prietenii mei știu acest lucru. Dacă sorții s-au rostogolit către mine, am decis să achit contravaloarea acelui premiu, în sumă de 5000 RON, iar banii sa fie direcționați către Asociația ”Salvați Copiii Suceava” . Este o motocicletă second-hand și voi avea mare grijă de ea.', a scris Teodora Munteanu, pe Facebook.

Știrea inițială

Alocarea unui sprijin financiar de 40.000 de lei de la bugetul local pentru organizarea festivalului rock a fost votată în cadrul primei ședinței de Consiliu Local prezidată de către Teodora Munteanu, care a preluat mandatul de președinte de ședință pentru trei luni.

Premiul cel mare a fost o motocicletă custom Yamaha 2YL. Tragerea la sorți a premiilor a avut loc sâmbătă seara, iar biletul câștigător, cu numele Teodora Munteanu, a fost extras din urnă de băiatul solistului de la trupa Urma.

La tombolă au participat toți cei care au cumpărat tricoul oficial al Bucovina Motorfest, șansele de câștig fiind mai mari ca la loterii, ținând cont de numărul de participanți, potrivit Monitorul de Suceava.

VIDEO:

Un alt scandal în care este implicat un reprezentant USR-PLUS este cel de la Sectorul 1, în contextul imaginilor în care Clotilde Armand este observată la intrarea în sala cu sacii de voturi. 

Chirieac, după imaginile cu Armand: Vă daţi seama unde s-a ajuns? Autorităţile caută să vadă cum au ajuns înregistrările la TV

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre alegerile fraudate din Sectorul 1, în contextul noilor imagini difuzate în presă, în care Clotilde Armand apare în sala de numărare a voturilor.

„Aveți scandalul ăsta care a bubuit, cu imaginile de la Sectorul 1. Vedeți că autoritățile statului nu au mișcat un deget. Sunt foarte jenate și caută să vadă cum au ajuns înregistrările la România TV.  Să nu îi ia iar cu autocarul, cum i-a mai luat iar acum 5 ani, încălcând toate regulile jurnalismului mondial, pentru că jurnalistul nu este obligat să își dezvăluie sursele.

Există o impunitate autentică, oamenii ăștia fac ce doresc ei și nu doresc să îi deranjeze nimeni. Unul dintre posibilii inculpați acolo, domnul Dan Barna, președinte USR-PLUS zice că miercuri îi cheamă pe procurorii de la SIIJ la CSM. Adică unul care e posibil infractor are impresia că procurorii pot fi călcați în picioare. Vă dați seama unde s-a ajuns în România?", a declarat Bogdan Chirieac la România TV (Citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel