Data actualizării:
Data publicării:

Viceprimarul USR al Sectorului 3, ridicat de poliție în timp ce făcea live pe Facebook într-o școală. Directorul a fost cel care a sunat la 112 / video

Autor: Valentina Miu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Captură video: Facebook/Lucian Judele
Captură video: Facebook/Lucian Judele
Lucian Judele, viceprimar USR Sector 3, a fost ridicat de poliție în timp ce făcea live pe Facebook într-o școală din Sectorul 3. Acesta prezenta condițiile în care copiii sunt primiți, spunând că pe holuri și în clase este un adevărat șantier. Incidentul a fost transmis live pe pagina sa de Facebook.  

„Suntem la Școala Mexic din Sectorul 3, școala și grădinița Mexic din Sectorul 3. Mâine sărbătorim Ziua Internațională a Educației. Haideți să vedem împreună respectul și aprecierea pe care domnul primar Negoiță o are pentru școlile, elevii și profesorii din Sectorul 3”, și-a început Lucian Judele live-ul.

Viceprimarul Sectorului 3 a intrat în școală pentru a le arăta internauților ce se află în interior. Acesta spune că acolo se află un întreg șantier.

„Acesta este un șantier din Sectorul 3. Aici se lucrează în fiecare zi. Aici ușa este închisă, este un întreg șantier în spate. Nu o să deschidem ușa pentru că dacă acea ușă rămâne închisă să zicem că nu reprezintă un pericol. (...) Acestea sunt sălile de clasă unde copiii învață. Așa arată o sală de clasă. Așa consideră domnul Negoiță că elevii din Sectorul 3 pot învăța. Acum este pauză, nu se aud utilajele pe care constructorii le folosesc”, a spus Lucian Judele.

Ulterior, viceprimarul Sectorului 3 a fost întrerupt chiar de directorul școlii Mexic în momentul în care filma într-o baie de grădiniță, arătând că nivelul toaletelor este mai înalt decât cel potrivit vârstei copiilor. Directorul școlii i-a cerut să oprească filmarea, iar pentru că acesta a refuzat, reprezentantul școlii a sunat la 112 și a chemat un echipaj de poliție.

„O persoană a intrat peste copii în baie. Trimiteți un echipaj, vă rog la Școala Gimnazială Mexic, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, Sector 3”, a spus directorul școlii Mexic în apelul la 112 în care și-a anunțat numele și funcția.

După ce un echipaj de poliție a ajuns la Școala Gimnazială Mexic, viceprimarul USR s-a conformat și a mers la mașina polițiștilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel