Vibrația 6 a anului 2022 și vectorul 3-6-9 al subconștientului: Se activează instinctul de supravieţuire
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash
Astrologul Daniela Simulescu a discutat cu numerologul Alexandru T. Zărnoianu despre vibrația anului 2022, un extrem de intens. Teama, instinctul de supraviețuire, întâlnirea noastră cu traumele emoționale. Toate se leagă și de astrologie și nu oricum, ci cu amprenta grea a Nodului Sud în Scorpion.

Vibrația 6 a anului vine să pună benzină pe foc fricii care deja există. Accentuează instinctul de supraviețuire, agresivitatea și coboară (sau menține) omul în vectorul 3-6-9, al subconștientului. Ne pune față în față cu latura noastră animalică, cu toate traumele noastre emoționale, mentale, cu aspectele de umbră pe care de multe ori le ignorăm, îngropăm și chiar refuzăm să le acceptăm. 6 vine să testeze și să pună la încercare relațiile cu membrii de familie, cu persoanele apropiate. Poate accentua frustrările sexuale și manifestările în această direcție”, spunea Alexandru T. Zărnoianu.

Când analizăm semnificațiile numerologice, luăm în considerare esența cifrelor care, desigur, mai apoi pot fi contextualizate în funcție de sistemul în care se află. Pentru analiza numerologică a anului 2022, sistemul despre care vorbesc suntem chiar noi. Atât lumea cât și fiecare individ ce o compune, deoarece orice sistem este format din subsisteme, iar toate se influențiază reciproc. O singură celulă bolnavă afectează întregul organ. Cu toții suntem conștienți (mai mult sau mai puțin) de situațiile cu care ne confruntăm în acest moment la nivel global. Aceste situații, fie că vrem sau nu să acceptăm, reprezintă rezultatul alegerilor noastre individuale și colective la diferiți factori și stimuli ce au apărut.

Anul care vine aduce împreună cu el și influența cifrelor feminine. A tuturor cifrelor feminine, a lui 2, 4, 6 și 8, care vor expune întreaga scenă și vor da tonul evenimentelor. Este un dans pe care l-am început de ceva ani încoace, atunci când am trecut în 2000, de la un mileniu al individualității, al energiei masculine, al forței mentale, la un mileniu care vorbește despre colaborare, parteneriat și emoție.

Atenție însă și la dorința noastră de control, la manipulare, la abuzurile de putere pe care le exercităm indivitual. În special pentru persoanele aflate sub vibrația lui 8 sau 4 (indiferent unde o găsim, în anul personal, vibrație interioară etc.) este recomandat să adopte o atitudine corectă în 2022. Ilegalitățile, abuzurile de putere și folosirea în scopuri egoiste a puterii (în orice formă) poate avea consecințe mult mai severe în această perioadă.

Citeşte articolul integral pe Astrosens

Anul 2022 accentuează mult ceea ce deja există în noi și în lume. Este de responsabilitatea noastră, a fiecăruia, să gestionăm toate aceste aspecte care, în principal, vin din înăuntrul nostru.

În popor avem vorba aceea, „Cum îți așterni, așa dormi.”. Niciun an și nicio epocă nu vine să ne condiționeze cu o singură direcție. Ne oferă doar instrumente. Instrumente pe care noi le folosim pentru a creea. Ce creăm? Viitorul și realitatea în care trăim. 2 poate fi atât parteneriat cât și dualitate, 4 poate fi atât stabilitate cât și îngrădire, 6 poate fi atât vindecare, armonie, cât și agresivitate, frică, 8 poate fi atât nobilitate cât și corupție.

Este timpul să ne asumăm responsabilitatea, să acționăm în direcția în care ne dorim să ne îndreptăm și să conștientizăm că nu mai este vorba doar de „mine”, ci și de „noi”.

Interviul complet AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel