Viața tumultoasă a lui Vladimir Putin, TABU în Rusia. E divorțat și are o amantă secretă. Cine sunt femeile care l-au cucerit - FOTO / VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Viața personală a lui Vladimir Putin este tabu în presa din Rusia, dar de-a lungul timpului au apărut câteva informații despre femeile din viața liderului de la Kremlin.

În anul 2013, președintele Rusiei a anunțat că divorțează de soția sa Ludmila Șkrebneva. Căsnicia lor a durat 30 de ani, timp în care femeia i-a născut lui Putin două fiice: Maria Putin, Ecaterina Putin.

Aceștia au dat vestea într-un interviu acordat postului de televiziune Rossiya-24, in timpul unei pauze la un spectacol de balet de la Palatul Kremlinului de Stat, numind decizia de divorț "comună". Șkrebneva s-a căsătorit ulterior. Nu s-a discutat foarte mult în presa din Rusia despre acest divorț și nu se știe exact de ce nu s-au înțeles cei doi. Mai jos vedeți un video în care apare Vladimir Putin și fosta sa soție, imagini filmate în tinerețea acestora.

Putin și Ludmila, lună de miere în Kiev

Pentru cartea jurnalistului Oleg Blotski "Vladimir Putin. Povestea vieții", Luudmila a împărtășit detaliile romanului de dragoste pe care l-a avut cu președintele Federației Ruse. Nu a fost dragoste la prima vedere și nici nu a existat vreo dragoste amețitoare. Relațiile s-au dezvoltat progresiv și sistematic. La început, cuplul s-a obișnuit unul cu celălalt, apoi a venit dragostea, a mărturisit aceasta. Putin avea 30 de ani  și era locotenentul principal al KGB-ului, atunci când a cerut-o de soție, iar Ludmila avea 25 de ani și era studentă. Cei doi și-au petrecut luna de miere în Kiev, scrie irma-stream.ru.

Mai jos vedeți momentul în care Vladimir Putin și Ludmila Șkrebneva anunță pentru prima dată în fața camerelor că au divorțat.

Amanta secretă a lui Putin 

La câțiva ani distanță, au apărut zvonuri în presa rusă că Vladimir Putin are o amantă, pe gimnasta Alina Kabaeva. Cei doi au fost văzuți împreună la mai multe evenimente, dar Putin nu a anunțat oficial relația niciodată. Zvonurile despre o relație secretă dintre Kabaeva și Putin au apărut în 2008, când Kabaeva a născut o fiică într-o clinică privată elvețiană, pe care i-ar fi recomandat-o politicianul italian Silvio Berlusconi.

Atunci Kremlinul a înlăturat o serie de articole apărute în presa rusă despre nașterea gimnastei Alina Kabaeva. Putin, care protejează cu înverșunare viața sa privată (posibil un obicei încă din zilele sale în KGB), a negat întotdeauna informațiile despre legătura sa cu gimnasta, care în 2014 a devenit președinte al consiliului de administrație al holdingului National Media Group.

În 2008, răspunzând la o întrebare a unui jurnalist Nezavisimaya Gazeta despre zvonurile privind viitoarea sa nuntă cu Kabaeva, Putin a spus: ”Întotdeauna am avut o atitudine proastă față de cei care, cu un fel de nas asemănător gripei și cu fanteziile lor erotice, urcă în viața altcuiva”.

Kabaeva a născut gemeni în 2019. Sunt copiii lui Putin?

În 2019 s-a scris în presă că Alina Kabaeva a născut gemeni. Și atunci s-a zvonit că cei doi copii ar fi ai lui Vladimir Putin, dar presa a fost din nou redusă la tăcere. Golosameriki.com scrie că mai multe articole despre acest subiect au fost șterse la scurt timp de la publicare, iar mai multe site-uri au fost închise după ce au relatat despre faptul că Alina Kabaeva a născut gemeni. Presa a mai spus la un moment dat că anume amanta ar fi motivul divorțului dintre Vladimir Putin și Ludmila Șkrebneva, dar acest lucru nu a fost confirmat niciodată, cum nu a fost confirmat nici faptul că fetița și gemenii născuți de gimnasta Kabaeva sunt copiii lui Putin.

Jurnaliștii ruși se tem că statul nu va face decât să-și intensifice eforturile pentru a limita independența redacțiilor în viitor. În 2019, Putin a semnat noi legi împotriva răspândirii „știrilor false” și a „lipsei de respect față de stat”. Cei care încalcă aceste legi riscă amenzi și chiar închisoare. Experții au avertizat atunci că noile legi îi vor aduce în fața justiției pe acei jurnaliști ruși care încă încearcă să transmită adevărul publicului lor.

Gimnasta, avansată în funcții la Kremlin

Alina Kabaeva este născută pe 12 mai 1983, în Toshkent, Republica Sovietică Socialistă Uzbekă, URSS. Ea este o gimnastă olimpică rusă, precum și politiciană, deputat în Duma de Stat între 2007 și 2014.

În septembrie 2014, Alina Kabaeva a devenit șefa consiliului de administrație într-un trust de presă favorabil Kremlinului, Grupul Național Media. Acest imperiu mediatic include posturile de televiziune REN-TV și Piatîi Kanal, cotidienele „Izvestia“ și „Tvoi Den“, precum și postul de radio Ruskaia Slujba Novostei. NMG deține de asemenea pachetul de control al acțiunilor principalului post de televiziune Pervîi Kanal. Pe Alina Kabaeva o puteți vedea în videoclipurile de mai jos.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel