Urmărește emisiunea live
Viața lui Putin: De la un adolescent romantic, ofițer KGB, la lider de temut. La 12 ani era descris ca fiind un copil PROBLEMĂ - FOTO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Află în articol detalii neștiute despre viața lui Vladimir Putin.

Vladimir Putin este cel mai adesea fotografiat împreună cu alți șefi de stat la întruniri oficiale, în timpul manifestărilor de forță militară din Rusia sau mai degrabă celebru, bucurându-se de pescuit și vânătoare în mici vacanțe. Dar nu mereu a fost așa. A fost o vreme când Putin poza total diferit, uneori fiind chiar rușinat de aparatul de fotografiat. Daily Mail a publicat imagini rare cu liderul de la Kremlin. Fotografiile îl arată în perioada adolescenței, arătând evoluția sa de la un băiețel capricios, la un adolescent romantic, apoi de la ofițer KGB iubitor de judo și dans, la bărbat căsătorit cu copii.

Imaginile îl arată pe Putin, despre care se știa că își răsfață cele două fete mici, născute în 1985 și 1986, jucându-se cu ele. O imagine tulburătoare pentru președintele de temut care astăzi este acuzat că a adus lumea în pragul războiului cu Ucraina.

VEZI ȘI: Averea lui Vladimir Putin. Cât de BOGAT este liderul de la Kremlin. Un jurnalist Forbes a fost ÎMPUȘCAT atunci când a încercat să afle

Detalii din viața lui Vladimir Putin: Copil problemă la 12 ani

Președintele Rusiei s-a născut în Leningrad - actualul Saint Petersburg, în 1952. Deși în prezent este unul dintre cei mai bogați oameni din lume, el a crescut în condiții modeste, într-un oraș care se refăcea după Al Doilea Război Mondial. În pozele din copilărie pare un copil destul de timid.

Interesant este că unul dintre profesorii lui Putin l-a descris ca fiind un „copil problemă” pe când avea 12 ani. Totuși, comportamentul său s-ar fi schimbat, după ce a început să practice box și arte marțiale. În primii ani ai adolescenței, Vladimir Putin  a fost  membrul unei bande locale și era cunoscut pentru faptul că întârzia mereu la școală dimineața.

În niște fotografii făcute pe când liderul de la Kremlin avea 16 ani, acesta apare călărind sau înotând în apă rece, activități îndrăgite de Putin și astăzi.

Se pare că președintele Rusiei știa încă din liceu că vrea să lucreze în KGB, iar pentru a-și realiza acest vis trebuia să facă armata sau să-și ia o diplomă de facultate. Astfel, Putin a urmat cursuri de drept la Universitatea de Stat din Saint Petersburg. În fotografiile făcute în 1970, atunci când acesta își începuse studiile, apare destul de stilat. Într-una din imagini Putin este îmbrăcat într-o jachetă de piele și pantofi în stil brogue. Într-o altă fotografie, liderul de la Kremlin apare dansând cu una dintre prietenele sale, al cărei nume ar fi Elena.

VEZI ȘI: Viața tumultoasă a lui Vladimir Putin, TABU în Rusia. E divorțat și are o amantă secretă. Cine sunt femeile care l-au cucerit - FOTO / VIDEO

A fost campion la judo

În 1970 el a început să învețe judo și sambo (o formă rusă de arte marțiale), iar la vârsta de 18 ani a fost campionul la judo din Leningrad. Are mai multe poze cu activități în natură în următorii ani, iar la începutul anilor 1980, Putin face fotografii din logodnei sale cu viitoarea sa soție, Ludmila, o însoțitoare de bord cu patru ani mai mică decât el, cu care s-a căsătorit în 1983 și cu care a avut doi. copii, Maria și Katerina.

Vladimir Putin s-a alăturat agenției de informații ruse, KGB, în 1975, după ce a absolvit ceea ce este acum cunoscut sub numele de Universitatea din Sankt Petersburg cu o diplomă în drept. Această perioadă a carierei sale este oarecum tulbure, dar se știe că Putin a fost trimis la formare continuă în 1984, înainte de a se muta la Dresda în jurul anului 1985, unde a lucrat sub acoperire crezându-se că este traducător. 

Căsătoria cu Ludmila

Putin a locuit mulți ani în Dresda, în perioada când era agent KGB, apoi s-a întors în 1990 înapoi la Leningrad. După căderea Zidului Berlinului în 1989, acesta s-a întors la Sankt Petersburg și a lucrat acolo, urmărind totodată potențialii noi recruți KGB. 

După câțiva ani de logodnă, Vladimir și Ludmila s-au căsătorit la Sankt Petersburg, o căsnicie care a durat pe tot parcursul urcării sale spre vârf, până în iunie 2013, când cuplul a anunțat că intenționează să se despartă după 29 de ani de căsătorie. Divorțul nu a fost finalizat decât în ​​2014, când numele Ludmilei Putina a fost șters de pe site-ul președintelui rus, ceea ce un purtător de cuvânt de la acea vreme a spus că a indicat că a avut loc o separare oficială. Cea mai mare fiică a lui Putin, acum numită Maria Vorontsova, a devenit medic endocrinolog pediatru.

Înainte de a ajunge la putere, Putin a predat limba germană la Universitatea de Stat din Leningrad (Sankt Petersburg). În prezent ocupă pentru a patra oară funcția de președinte al Federației Ruse. A devenit președinte interimar al Rusiei la data de 31 decembrie 1999, după ce președintele Boris Elțîn își dăduse demisia, iar apoi a câștigat alegerile prezidențiale din anul 2000. În 2004, el a fost reales pentru un al doilea mandat, care a durat până în 7 mai 2008.

VEZI ȘI: Putin, GENEROS cu femeile din viața lui. Au primit AVERI impresionante. Svetlana, avansată de la femeie de serviciu la acționar al Băncii Centrale a Rusiei - FOTO/VIDEO

Reportajul foto despre viața lui Vladimir Putin, poate fi văzut AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel