Vezi oferta Teatrului Metropolis în perioada 5 - 9 decembrie
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
floare de cactus
floare de cactus

Echipa Teatrului Metropolis propune în preajma sărbătorii Sfântului Nicolae trei spectacole, care nu pot fi ratate de iubitorii acestei arte.

În perioada 5 - 9 decembrie Teatrul Metropolis și echipa sa merituoasă de actori oferă spectatorilor trei seri emblematice cu piesele "Floare de cactus",  "Gaițele" și "Baba care ascultă ABBA".

Miercuri 5 decembrie, începând cu ora 19.00, actorii Adela Mărculescu, Damian Crăsmaru, Cristiana Răduță-Bobic, Lucian Ghimsi, Theodor Danetti /Mihai Niculescu, Rudy Rosenfeld vor putea fi urmăriți în piesa lui Barillet și Grady, Floarea de cactus, unde Alice Barb este cea care semnează regia, decorul și ilustrația muzicală.

Sâmbătă, 8 decembrie, de la ora 15.00, Gaițele de Alexandru Kirițescu va dicta ca buna dispoziția să pună stăpânire pe spectatorii care vor fi prezenți la Teatrul Metropolis, pentru ca duminică, 9 decembrie, de la ora 19.00, "Baba care ascultă ABBA", de Catherine Aigner, să prezinte povestea a două femei care își retrăiesc tinerețea, simbolizată de muzica cunoscutei formații, ABBA.
Vezi aici programul Teatrului Metropolis pentru perioada 5 - 9 decembrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel