Vezi în premieră cum va arăta noul BlackBerry seria L
Data publicării:
Autor: Badoiu Raluca
WhatsApp
BlackBerry
BlackBerry

BlackBerry se pregătește să scoată pe piață noul sistem de operare, 10, pe care l-a anunțat disponibil la sfârșitul lunii ianuarie.Un forum din Thailanda, însă, susține că a pus mâna pe cel mai nou model de BlackBerry, din noua serie L, cel care ar trebui sa aduca BlackBerry înapoi pe lista marilor jucători de pe piața smartphone-urilor.

BlackBerry urmează să lanseze atât sistemul de operare cât și noile telefoane pe 30 ianuarie. Deși a oferit dezvoltatorilor și reporterilor versiuni de testare ale noului BB10, compania nu a oferit foarte multe detalii publicului despre la ce ar trebui să se aștepte de la noul sistem de operare sau viitoarea generație de telefoane.

 În fotografii, telefonul apare stins, deci detalii suplimentare cu privire la sistemul de operare nu există, însă instantaneele arată o construcție solidă, cu segmente de prelungire ale display-ului, asemănător noului iPhone 5.

 Spre deosebire de telefonul de la Apple, noul BlackBerry are, pe langă slotul de microSIM, unul pentru un card microSD, o antenă NFX și o baterie detașabilă 1.800mAh, porturi micro-USB și micro-HDMI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel