Vezi cea mai populară fotografie din istoria Facebook
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Fotografia în care Barack Obama o îmbrățișează pe soția sa, Michelle, postată pe Facebook de echipa democratului imediat după câștigarea alegerilor prezidențiale din 2012, a devenit cea mai populară din istoria rețelei de socializare, potrivit AFP.

Lupta electorală de anul acesta din S.U.A a fost una a recordurilor. În timp ce americanii urmăreau țintuiți în fața televizoarelor victoria lui Barack Obama în fața republicanului Mitt Romney în statul cheie, Ohio, echipa democratului anunța rezultatul favorabil președintelui în exercițiu, pe Facebook și Twitter. Mesajul victorios a fost unul concis: ”încă patru ani.” Cuvintele care anunțau că Barack Obama va rămâne la Casa Albă pentru încă un mandat, erau însoțite și de o fotografie. Aceasta îl înfățișa pe Barack Obama într-o cămasă albă cu mânecile suflecate, îmbrățișând-o pe soția sa, Michelle Obama, îmbrăcată într-o rochie în carouri albe și roșii. Apoi, mii de click-uri au transformat-o în cea mai populară fotografie din istoria rețelei de socializare.

Peste câteva ore, administratorii Facebook anunțau: ”Cu mai mult de 2,1 milioane de menţiuni «îmi place», fotografia lui Barack Obama a strâns cele mai multe menţiuni «îmi place» din toate timpurile.” Până miercuri dimineață, imaginea primise mai mult de 2,5 milioane de mențiuni ”îmi place” și fusese redistribuită de 470.000.

Fotografia a fost făcută în vara aceasta, pe 15 august, la un miting din Dubuque, în Iowa (centru), de către Scout Tufankjian, angajat al agenției Polaris Image, a declarat echipa lui Barack Obama pentru AFP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel