Vezi ce spune Justin Timberlake despre căsnicie
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
jessica_justin
jessica_justin

Cântăreţul american Justin Timberlake, îndrăgostit de iubita sa Jessica Biel, la cei 31 de ani ai săi a vorbit despre conceptul de căsătorie, el considerând că atunci când mergi într-o căsnicie nu pleci la drum cu lecția făcută, având în vedere că mariajul presupune ”muncă de echipă”.

Despre relaţia cu Jessica Biel, în vârstă de 30 de ani, Justin Timberlake a punctat: "Unele zile sunt mai bune decât altele- şi dacă avem pe rând zile bune şi zile mai putin bune, la un moment dat, avem de-a face şi cu cei din jur, care la rândul lor pot avea zile bune sau zile proaste".

Vorbind pentru prima dată despre căsătorie, cântăreţul, compozitorul, producătorul, dansatorul şi actorul Justin Timberlake a afirmat:  "Căsnicia e muncă de echipă", relatează libertatea.ro.

"Cred că este important să ne dăm seama că, atunci când mergi într-o căsnicie nu pleci la drum cu lecția făcută", a spus Justin, care a mărturisit că are multe de învățat de la mama sa. "Dar mă uit la mariajul mamei mele cu tatăl meu vitreg şi îmi dau seama că funcţionează fiindca ambii fac o munca de echipă", a mai adăugat Justin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel