Vezi ce îi scrie o elevă care vrea 9,8 la evaluarea națională ministrului Educației
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Astfel, a făcut contestație dar nota a ramas neschimbată. Ca urmare, a trimis o scrisoare Ministerului Educației, în care acuză profesorii incompetenți și lipsa de profesionalism în elaborarea subiectelor.

Aveți mai jos textul scrisorii trimise de elevă Ministerului Educației:

Bună ziua!

Chiar dacă sunt aproape sigură că acest e-mail nu va fi citit, eu totuși vreau să vă informez despre niște lucruri legate de Evaluarea Națională.

Eu am terminat ca șefă de promoție cu media pe cei 4 ani ai gimnaziului 10, la Evaluarea Naționala am luat 10 la matematică și 9.4 la română.

Am acceptat până la urmă ideea schimbării baremului și așa eu care chiar am invățat și am ales varianta c ( subiectivă ) am luat 9.4 în timp ce un alt coleg a luat 10 și el a ales varianta predicativă. Ba mai mult un alt coleg ,care abia avea media 7 a luat 9.7 și o colega a luat 9.9 și în vorbirea curentă face și dezacorduri . Fiind nemulțumită de nota am facut contestație , am aflat că lucrarea mea e de cel putțn 9.8 dar cum nu este o diferență de 0.5, am rămas cu aceeași notă la o teza mult mai bună deoarece niște ,, profesori "(așa-ziși) nu au avut competența să corecteze de prima dată bine și să-mi pună nota meritată , adică măcar 9.8. Nu ați putut să faceți niște subiecte care să nu lase loc de interpretare și ați mai pus și niște profesori incompetenți să le corecteze , profesori care poate doar au vrut să pară incompetenți fiind influențați de o atentie ca doar asa e in Romania . In loc sa incurajati copiii buni , olimpici ( am peste 50 diplome la olimpiade si concursuri ) , ajutandu-i cu cele 0.1 puncte care ar modifica nota , incurajati nedreptatea prin coruptia si incompetenta de care dau dovada unii "profesori". Va multumesc in cazul in care veti citi acest e-mail , daca nu inseamna ca nu va intereseaza deloc aceasta tara!!!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel