Vezi care sunt tendințele vestimentare ale primăverii
Data publicării:
Autor: Badoiu Raluca
WhatsApp

Sezonul călduros este preferatul tuturor, iar de acum încolo vestimentațiile îndrăznețe sunt puse mai bine în valoare primavara, scrie Una din tendințele vestimentare din acest sezon este geometria/grafica. Linii, buline sau imprimeuri acoperă creațiile designerilor, aproape fără excepție.

Hainele din piele. S-au tot purtat, dar nu ies din modă, sub nicio formă. Nimic nu poate fi mai sexy. Este adevărat că negru este cea mai populară alegere, dar designerii susțin că roșul și verdele pot fi la fel de sexy în acest sezon.

Curentul retro este deja o tendință cu tradiție. În creațiile Louis Vuitton, Moschino, Marc Jacobs, moda anilor '60 este în mare vogă.

Publicația Vogue spune despre această primăvară :"Porțiunile vălurite din material se juxtapun cu silueta foarte poligonală a următorului sezon“. În concluzie, volanele sunt la modă.

Pantalonii scurți, în toate formele lor , sunt prezenți în toate creațiile de modă din acest sezon. S-au purtat și anii trecuți, dar rămân în trend, mai ales cei confecționați din demin, piele, stofa sau pânză topită. Cu toate acestea, nu se mai poartă cei foarte scurți, acum fiind în trend pantalonii până la genunghi. Foarte comozin și lejeri, aceștia sunt alegerea perfectă, atât pentru o ieșire cu prietenii cât și pentru o zi petrecută la birou.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel