Vestul sălbatic în Galaţi. Doi tineri, arestaţi după ce au tras cu pistolul după o maşină
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Doi tineri din Galaţi au fost arestaţi după ce au tras cu pistolul după o maşină, în plină stradă. Aceştia ar putea fi puşi sub acuzare pentru uz de armă, distrugere, dar şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

"La data de 11 decembrie, polițiștii gălățeni au identificat doi tineri, de 22 și 25 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de distrugere.

Din cercetări a reieșit că, în seara de zilei de 10 decembrie, în jurul orei 20.00, pe fondul unui conflict spontan, izbucnit între tânărul, de 22 de ani, și fosta sa prietenă, cei doi ar fi încercat să blocheze mașina în care se afla aceasta și care staționa pe strada Cloșca, din municipiul Galați.

Întrucât nu au reușit, același tânăr, folosind un pistol tip airsoft, armă neletală, nesupusă autorizării, ar fi tras înspre oglinda retrovizoare a autoturismului, spărgând-o. Persoanele în cauză au fost depistate de polițiști, pe raza comunei Smârdan, fiind conduși la sediul poliției pentru audieri.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta", au transmis reprezentanţii IPJ Galaţi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel