Vești rele pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Fecioară, Scorpion, Vărsător. Capricornul e ”wow”, stârnește invidia tuturor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Astrologul Daniela Simulescu a revenit, la începutul săptămânii, cu noi previziuni pentru zodii.

Venus retrogradă face o conjuncție cu Pluto în semnul Capricornului. Vom dori putere, control și ultimul cuvânt în relații. Vom avea încredere în tacticile de negociere. Tot astăzi, Jupiter face un careu cu Nodurile Lunare. Am putea să ne amintim unde am fost prea încrezători și dacă ne-a ajutat cu adevărat, a precizat Daniela Simulescu.

 

 

Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

 

Berbec

Uiți repede de spiritul sărbătorilor. Și asta pentru că nu poți sta mult fără a munci, fără a te implica într-o competiție.

Taur

Conjuncția lui Venus cu Pluto nu face decât să îți crească încăpățânarea. Din start, le vei spune celorlalți că nu vrei să lași deloc de la tine.

 

VEZI ȘI: Bogăție pentru Leu, schimbări în carieră pentru Taur, muncă pentru Fecioară. În 2022, se schimbă foaia!

 

Gemeni

Începi săptămâna epuizat. Nu neapărat fizic. Pur și simplu, tragi de tine să faci orice. Parcă ai un gol interior care nu îți dă pace.

Rac

Așteptările pe care le ai față de cei dragi vor fi dărâmate rapid. Va trebui să te trezești la realitate și să îi accepți așa cum sunt.

Leu

Te vei confrunta cu un sentiment de confuzie. Un singur lucru e cert: ești dornic să muncești, să te simți util și eficient. Ba chiar te vei impune la serviciu.

Fecioară

Vei fi precum un copil răsfățat. Vei insista ca oamenii dragi să fie mai atenți la nevoile tale. Și te vei supăra dacă vor fi indiferenți.

Balanță

Astrele îți recomandă să nu îți petreci întreaga zi cu familia. Încearcă să te mai vezi/să comunici și cu alți oameni cu ar fi prietenii.

Scorpion

Discuțiile zilei vor fi destul de încrâncenate. Nu mai contează cine este de vină, ci cum poți ajunge la o înțelegere cu interlocutorii.

Săgetător

Astrele îți recomandă să profiți de Marte din plin. Adică să participi la activități sportive, să te apuci de o pasiune sau de ce nu, de investit.

Capricorn

Conjuncția Venus-Pluto îți conferă carismă, magnetism, puterea de a convinge. Depinde doar de tine dacă vei folosi aceste daruri sau nu.

Vărsător

Prietenii vor fi prezenți în viața ta, dar tu nu vei dori să interacționezi cu ei. Oboseala tipică sărbătorilor te va urmări câteva zile.

Pești

Veștile primite despre anumite inițiative de-ale tale nu vor fi cele așteptate. Dar asta nu înseamnă că sunt negative.

 

Vești foarte bune pentru o zodie, la final de 2021

 

„Dacă o să lucrați zilele acestea, o să observați că oamenii vor de la voi păreri, vă cer soluții și vă dau importanță. Dacă organizați un eveniment, voi veți fi cei întrebați. Vă veți implica. Jupiter vă dă încredere și vă ajută să vă transformați. Cu Jupiter în Casa 10, aveți tupeul să visați, să vă imaginiți o altă poziție din punct de vedere profesional. Ce puteți face? Ce puteți construi? Gândiți-vă! E de bine! Marte nu face aspecte neplăcute. În Casa 8, multe planete, o introspecție la final de an și cheltuieli, nu aveți de ales”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens, despre Gemeni și cei cu ascendent în această zodie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel