Vești neplăcute de la Saturn pentru Taur, Leu, Scorpion și Vărsător
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Fotografie de la Fredrick Eankels, Pexels
Fotografie de la Fredrick Eankels, Pexels
Pe ultima sută de metri, Saturn în Vărsător va oferi teste pentru patru zodii. 

Tranzitul lui Saturn în semnul Vărsătorului, început în martie 2020, ne-a arătat că lumea, colectivitatea, a fost gata să asculte de cineva mai presus, să găsească acea energie a înțelepciunii. Colectivitatea a început să se maturizeze, să își caute echilibrul. Asta a făcut Saturn în semnul Vărsătorului: a căutat dreptatea pentru mase. Orice s-a întâmplat în ultimii trei ani, s-a întâmplat cu un rost. De altfel, din primăvara anului 2020 și până acum, omenirea a trecut prin evenimente profunde.

Vărsătorul ține și de dorințele și de asiprațiile și speranțele noastre. Îți arată că, prin răbdare, prin a lucra cu tine mult vei reuși, dar până acolo s-ar putea să te vezi cu adevărat, să vezi toate defectele din oglindă pentru a le putea corecta și a le pune apoi în aplicare.

Pe 7 martie, Saturn va părăsi semnul viitorului și va intra în ultimul semn al zodiacului, cel al Peștilor. Cel dator cu dizolvarea și confuzia. 

Dar, de obicei, orice tranzit își arată cu adevărat mușchii pe ultima sută de grade. Cu alte cuvinte, până pe 7 martie, unele persoane vor avea mai mult de suferit din cauza lui Saturn. Și mă refer mai ales la cei care au marcaj fix în astrogramele natale. 

Taur/Ascendent în Taur

Dacă nu ai trecut prin schimbări serioase în carieră din martie 2020 încoace, așteaptă-te să ai parte de ele în februarie! Și nu în cel mai drăguț mod! Dar astrele zic să încerci tu să faci schimbarea și să nu aștepți să vezi ce se mai întâmplă. Rolul tău în societate se va schimba. 

Leu/Ascendent în Leu

Relațiile tale, mai ales cele afective, au fost serios testate în ultimii trei ani. Ori a fost o despărțire, ori o perioadă mai lungă de singurătate. Saturn și-a dorit de la tine să alegi mai înțelept și nu doar după fluturașii din stomac. 

Scorpion/Ascendent în Scorpion

Legătura cu rudele cele mai apropiate a avut de suferit. Părinții au avut probleme de sănătate. Te-ai confruntat cu situații complicate legate de locuință. Îți vei da seama că fără echilibru interior nu realizezi nimic în viață. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Cât mai stă în semnul tău, Saturn vrea să mai acorzi atenție sănătății. Să îți conștientizezi limitele, vârsta și neajunsurile. Și să nu uităm ceva: mai tânăr de atât nu mai ai cum să devii! Deci împacă-te cu propria ființă până în martie!

Citește și Saturn în Vărsător. Ultimatum pentru toate zodiile. Ce ne așteaptă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel