Urmărește emisiunea live
Vești grozave pentru Taur, Gemeni, Leu, Balanță, Săgetător, Vărsător. Relații noi, sprijin pentru prieteni!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Horoscop / Foto Pexels
Horoscop / Foto Pexels
Sâmbătă, 4 decembrie, are loc ultima eclipsă din 2021.

„Nu mai așteptați Revelionul pentru rezoluții, începeți să le puneți de acum, însă cumpătați-vă așteptările, nu înseamnă că nu se întâmplă lucruri, că nu vor apărea transformări, doar că nevoia de a spera că o să fie bine este putredă. Totul depinde de personalitatea noastră și de modul în care percepem realitatea din jurul nostru. Știți de ce ne pierdem încrederea? Pentru că pe parcus apar teste și noi ne mâncăm din încrederea inițială, cea din povești. De fapt, eclipsa vrea să ne arate că încrederea vine exact în urma testelor pe care le trecem. Orice vă propuneți în perioada aceasta, trebuie să știți că va dura mai mult până se va implementa. Respectați un ritm!”, a spus astrologul Daniela Simulescu.

„În perioada eclipsei, chestionați-vă credința, încrederea și nu vă bazați pe vorbe. Este un moment în care vom căuta ghidare și ne vom duce către tot felul de persoane. Mulți se vor gândi să plece din țară. În următoarele luni, va fi un alt mod de a călători. Va fi un nou val de români care va dori să plece”, a mai zis astrologul Daniela Simulescu.

VEZI AICI HOROSCOPUL PENTRU 2022!

Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens, a revenit cu mai multe previziuni pentru zodii, în ziua eclipsei:

Berbec

Dacă vremea îți permite, ai putea să te plimbi mai mult și să faci și ceva diferit față de rutina ta obișnuită.

Taur

Astrele te pot sprijini să faci o investiție alături de partener, care să vă îmbunătățească viața considerabil.

Gemeni

Este o zi nemaipomenită pentru a cunoaște un posibil partener. Ceilalți pot avea puterea să își ducă relația la un nou nivel.

Rac

Tu te vei ocupa cu mare drag de treburile gospodărești.

Leu

Astrele îți recomandă să te bucuri cât poți tu de mult. Ai nevoie de joacă, de pasiune, de multe momente în care să râzi.

Fecioară

Timpul petrecut cu familia este tot ce îți poți dori. Vor mai fi niște discuții în contradictoriu, dar astăzi chiar nu te vei supăra deloc pe ei.

Balanță

Simți nevoia să comunici cât mai mult. Online, offline sau prin alte mijloace. Este o zi bună să contactezi persoanele care au cam lipsit în ultima vreme.

Scorpion

Confortul finaniar este ingredientul care poate face ziua mai frumoasă. Dar asta nu înseamnă că trebuie să îți faci griji prea multe.

Săgetător

Luna Nouă se petrece în semnul tău, deci ai putea schimba ceva în viața ta. La propriu sau la figurat. Chiar ai nevoie de un aer de prospețime.

Capricorn

Astrele îți recomandă să lași tot și să te odihnești. Mintea, trupul și sufletul tău cer un moment de respiro. Intuiția îți va fi aliat.

Vărsător

Poți folosi această zi pentru a face planuri sau pentru a-ți pune intenții. Prietenii vor avea nevoie de sfatul sau sprijinul tău.

Pești

Te vei lua prea în serios, dar vei face asta pentru că vei avea nevoie ca și persoanele apropiate să te asculte și să te urmeze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel