Vești foarte bune pentru o zodie, la final de 2021! O viață nouă, transformare
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pixabay
Foto Pixabay
O zodie primește vești bune la final de an.

„Dacă o să lucrați zilele acestea, o să observați că oamenii vor de la voi păreri, vă cer soluții și vă dau importanță. Dacă organizați un eveniment, voi veți fi cei întrebați. Vă veți implica. Jupiter vă dă încredere și vă ajută să vă transformați. Cu Jupiter în Casa 10, aveți tupeul să visați, să vă imaginiți o altă poziție din punct de vedere profesional. Ce puteți face? Ce puteți construi? Gândiți-vă! E de bine! Marte nu face aspecte neplăcute. În Casa 8, multe planete, o introspecție la final de an și cheltuieli, nu aveți de ales”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens, despre Gemeni și cei cu ascendent în această zodie. 


Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile:

Horoscop duminică, 26 decembrie 2021

Berbec

Vei folosi diplomația atunci când simți că este nevoie. În rest, vei fi tu însuși și nu vei face deloc așa cum își doresc oamenii dragi.

Taur

Persoanele din jurul tău vor fi mai autoritare, deși nu au de ce. Conflictele cu acestea nu vor rezolva nimic, deci mai bine le eviți.

Gemeni

Vei fi bântuit de unele stări apăsătoare. Nu le bloca, cel mai bine lasă-le să existe fără a pune control pe tine. Partenerul vrea unele explicații.

Rac

Vei spune și auzi multe povești despre viața apropiaților. Și astfel îți vei da seama de ce au avut unele reacții în trecut. Nu neglija eficientizarea programului!

Leu

Te vei confrunta cu mult stres pentru o zi de duminică, mai ales de sărbătoare. Dar dacă te vei ocupa de pasiunile tale, va trece mai ușor.

Fecioară

În prima parte a zilei, vei fi copleșit de emoții. După prânz, vei reuși să discuți cu membrii familiei și partenerul despre probleme.

Balanță

De dimineață, nu prea vei fi în apele tale. Spre seară îți revine pofta de viață și vei dori să petreci mai mult timp cu oamenii cei mai dragi.

Scorpion

Din discuțiile cu familia vor reieși anumite revelații. Mai ales referitoare la zona financiară. În a doua parte a zilei vei fi destul de morocănos.

Săgetător

Vei fi cel mai bun amfitrion! Rudele și oamenii apropiați vor fi plăcut impresionați de calitățile și creativitate implicate în organizarea sărbătorilor.

Capricorn

Vei fi mai vorbăreț ca altădată. Până și cei dragi vor fi cu adeărat uimiți de dorința ta de socializare. Și chiar te vei pune în valoare.

Vărsător

În primele ore ale dimineții, vei fi prea static. Dar după prânz, chiar vei avea chef de o plimbare sau de o vizită la unele persoane dragi.

Pești

După timpul petrecut cu familia, parcă ai vrea să stai și cu prietenii. Sau să comunici mai mult cu ei, online sau offline.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel