Vești foarte bune pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător! Schimbări majore în decembrie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Horoscop / Foto Pexels
Horoscop / Foto Pexels
Află de la astrologul Daniela Simulescu în ce sector îți oferă Jupiter încredere până pe 29 decembrie 2021.

Dacă îl folosim pe Jupiter în mod conștient, ne va aduce lucruri bune.

Mai jos, vei afla în ce sector îți oferă Jupiter încredere până pe 29 decembrie 2021:

Berbec

În viitor! Dacă vei avea încredere în planurile tale pentru viitorul apropiat și comunitatea de prieteni și cunoștințe, Jupiter îți va oferi resursele necesare să crești. Nici nu mai contează ce se întâmplă acum în viața ta. Dacă ai încredere, astrele te vor susține!

Taur

Dacă te vei pune pe primul loc din punct de vedere profesional, vei observa că Jupiter îți va da posibilitatea să faci o schimbare, să progresezi sau să primești recunoașterea meritelor tale. Nu aștepta de la alții, ci fă tu un pas!

Gemeni

Ai nevoie de principii și valori personale. Ale tale și nu împrumutate de prin stânga și dreapta. Ce altora le priește, ție nu prea. Când le vei găsi și le vei stăpâni, Jupiter te va lăsa să construiești obiective mărețe.

Rac

Resursele nu înseamnă doar bani. Mai ales cele pe care le împarți cu alte persoane. Dacă te vei valoriza mai mult, vei primi sprijin de la cine nu te aștepți. Timpul, energia, cunoștințele sunt resurse importante ca banii câteodată.

Leu

Jupiter va tranzita casa relațiilor, acolo unde este si Saturn. Trebuie să ai încredere în relație sau partener. Sau că vei găsi găsi persoana potrivită. Sau că vei avea puterea să divorțezi. În orice caz, Jupiter ajută mult când nu există minciună. 

Fecioară

Munca pentru tine este motiv de împlinire. Dar Jupiter îți va arăta că excesul nu este întotdeauna cel mai bun. Și ce îți va mai transmite Jupiter? Dacă vei avea mai multă încredere în forțele tale, vei avea un stil de viață mai bun.

Balanță

Jupiter vrea să ai încredere în copilul interior. Să îți construiești fericirea în funcție de tine, nu de ceilalți. De asemenea, Jupiter vrea să te joci, să experimentezi, să te bucuri și să ai o conexiune autentică cu copiii.

Scorpion

Încrederea în familie îți va schimba viața. Vei fi un alt om dacă vei avea o bază emoțională autentică. Jupiter vrea să îți aranjezi casa în așa fel încât să fie o adevărată bucurie să locuiești în ea.

Săgetător

Jupiter este guvernatorul tău. Deci îți va conveni de minune mersul său direct. Astfel îți vei căpăta încrederea în cunoștințele tale. Mai mult, vei căuta să îi faci și pe ceilalți să fie mai curajoși. Chiar îi vei motiva.

 

Continuarea pe ASTROSENS.RO!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel