Vești bune și rele, pentru toate zodiile, odată cu Mercur retrograd. Cine scapă de data aceasta
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Deja ne lovim, în 2022, de celebrul Mercur retrograd.

Retrogradarea începe în semnul Vărsător, deci dacă ești un semn fix (Vărsător, Taur, Leu sau Scorpion), simți mai puternic acest tranzit. Și dacă ești Balanță sau Gemeni, scapi puţin mai ușor de data asta. Află cum te afectează prima retrogradare a lui Mercur din 2022, în funcţie de zodie / ascendent.

Cum te afectează prima retrogradare a lui Mercur din 2022, în funcţie de zodie / ascendent

BERBEC

Vechi prieteni intră din nou în viaţa ta! Dacă nu îi dorești înapoi în peisaj, este ocazia ta să le spui să plece definitiv. Nu trebuie să fii răutăcios – poți cel puțin să ai o discuție de bună credință cu ei mai întâi. Este un moment important pentru viața ta socială. Ţine minte: oamenii cu care te înconjori spun multe despre tine.

TAUR

Îmbinarea vieții tale sociale cu viața profesională poate fi dificilă și înveți acea lecție în timpul acestui retrograd. Concentrează-te pe stabilirea unor limite sănătoase și pe găsirea unui echilibru mai bun între muncă și viață privată și vei fi bine.

GEMENI

Ai relaţii la distanţă? Fie că este vorba de un prieten care s-a mutat departe sau un fost, cineva va călători pentru a se întoarce și a te vedea. O menţiune: dacă ai planuri de călătorie, asigură-te că îţi verifici de trei ori programul - Mercur Retrograd poate interfera cu abilitățile tale de organizare și de gestionare a timpului.

RAC

Acesta este un retrograd emoțional pentru tine. Nu se întâmplă prea multă acțiune în exterior, dar te scufunzi în cele mai profunde sentimente, vise și amintiri. Înveți să treci de la ceea ce nu îţi mai servește, în timp ce îmbrățișezi oamenii și emoțiile care te inspiră. Află când este timpul să tai ceva (sau pe cineva) din viaţa ta, apoi fă-o. 

LEU

Se apropie o dramă de relația ta! Indiferent dacă este vorba de un fost sau de un partener actual, pur și simplu nu sunteți amândoi pe aceeași pagină. Aceasta este o oportunitate pentru tine de a învăța cum să fii mai îngăduitor... dacă poți pur și simplu să treci peste mândria ta. Încearcă să vezi lucrurile din punctul de vedere al celeilalte persoane și poți rezolva mai uşor orice conflict care apare.

Continuarea pentru toate zodiile pe ASTROSENS!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel