Vești bune și rele pentru Gemeni, Berbec, Taur, Leu, Rac, Balanță, Vărsător. Schimbări de neînțeles pentru Pești
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Daniela Simulescu, astrolog, a revenit cu noi previziuni pentru toate zodiile.

Optimismul va fi unul cumpătat. Toate acțiunile noastre se vor derula cu o viteză redusă și nu vom lua decizii până când nu vom fi siguri de ceva. Avem nevoie de oameni pe care să ne bazăm și pe un angajament clar. Consistența rutinei va fi cea care ne va ajuta să ne ducem la bun sfârșit toate planurile, a transmis astrologul Daniela Simulescu.

Ca de obicei, emisiunea despre horoscopul zilnic va fi difuzată, începând cu ora 9.00, la DCNews și DCNewsTV.

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Te ții departe de orice provocare. Cauți stabilitatea și liniștea cu orice preț. Și s-ar putea să te simți obosit în orice ipostază. 

Taur

Astrele îți recomandă să îți alegi pașii cu grijă în ceea ce privește unele proiecte de la serviciu. Nu trece peste recomandările șefilor!

Gemeni

Partenerul este destul de nesigur, iar tu nu știi cum să îl ajuți. Cert este că incertitudinea vă va împiedica să luați decizii. 

Rac

Vei petrece ziua făcând socoteli peste socoteli. Probabil începi să te ocupi de organizarea sărbătorilor și vrei să fie totul în ordine. 

Leu

Partenerul îți mai ponderează unele dintre porniri. S-ar putea ca tu să vrei anumite lucruri exagerate, iar el să nu fie convins de utilitatea lor. 

Fecioară

Munca de convingere pe care o vei duce cu membrii familiei te va epuiza. Trebuie să știi că nu are rost să forțezi nimic astăzi. 

Balanță

Te vei lua prea în serios astăzi. Și asta se va vedea în discuțiile pe care le vei purta. Nu vei putea face toate drumurile dorite. 

Scorpion

Familia îți va influența modul în care vei cheltui banii. Părerea celor dragi te va face să nu te grăbești, ci să mai aștepți. 

Săgetător

Te vei surprinde de cât de răbdător vei fi. Iei deciziile după ce cântărești bine toate părțile. Sau alegi să mai amâni. 

Capricorn

Te prioritizezi. Accepți că nivelul de energie nu este cel dorit, așa că alegi să comunici acest fapt și să te retragi. 

Vărsător

Vei frâna unele inițiative ale prietenilor. Ei vor chestii mai extravagante, tu nu ești pregătit. Dar este o zi bună pentru socializare. 

Pești

Se vor petrece unele schimbări, pe plan profesional, pe care nu le vei înțelege. Tot ce trebuie să faci tu este să le accepți. 

 

 

 

 

 

Citește și...

Zodia care nu trebuie să cheltuie bani. Daniela Simulescu, avertisment: Ai nevoie de o transformare, dar nu va veni dacă îţi cumperi ceva

 

„Ce trebuie să faci zilele acestea, săptămâna viitoare și până la începutul noului an, undeva pe 15 ianuarie își oprește retrogradarea Mercur, este să ai grijă cu cheltuielile! Atunci când vorbim de Casa a 8-a discutăm de pierderi. Vorbim despre pierderile noastre, ale altora, e o luptă de supraviețuire. Ți-aș recomanda următoarele: Dacă nu ai de luat anumite cadouri, de exemplu, că ești obligat, mergi la un eveniment sau ți-a luat cineva un cadou și simți să i-l dai și tu înapoi, în caz contrar nu cheltui banii! Pentru că îi cheltui doar de dragul de a-i cheltui.", a spus Daniela Simulescu pentru nativii din zodia Gemeni, dar şi pentru cei cu ascendent în această zodie.

„În Casa a 8-a este și Venus, nu doar Mercur. Prin urmare, atât îți trebuie, să consideri că dacă îți cumperi o haină și să spui că arată într-un fel pe tine, nu! Ai nevoie de o transformare, dar această transformare nu va veni cumpărându-ți ceva, pentru că îți vei cumpăra haine, dar dacă tu, pe interior, pe dinăuntrul tău te simți la fel... nu diploma, nu haina te face mai bine, nu! Tu trebuie să lucrezi cu tine, tu trebuie să îți dai seama care îți sunt dorințele cele mai ascunse, pasiunile tale, impulsurile cele mai puternice. Nu încerca să fugi de ele, ci stai cu ele, în perioada de post, asta e! Suntem oameni! Unii se vor raporta la zona asta, alții poate că nu!", mai transmite Daniela Simulescu. 

„Deci, stați cu impulsurile voastre cele mai puternice! Pe urmă, iată, Soarele stă în Casa a 7-a cu Neptun, grijă la relațiile din jur! Aș putea să spun că este vorba doar relația afectivă, dar bănuiala mea este că nu e doar atât. Mai este și Marte retrograd în semnul vostru, deci vă spun să nu aveți tendința să credeți pe cine nu trebuie și să nu aveți încredere în cine trebuie!", a menționat Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel