Vești bune și rele pentru Gemeni, Berbec, Taur, Leu, Rac, Balanță, Scorpion. Să mai aștepte cu demisia Săgetătorul!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Astrologul Daniela Simulescu a prezentat horoscopul săptămânii 3-9 octombrie pentru fiecare zodie în parte. 

Berbec zodie/ascendent

Nu o să vă simțiți în pielea voastră, zilele care urmează. Ceilalți trag de voi. Încercați să împăcați și capra și varza, dar nu o să vă iasă. Depindeți de oameni. Drumuri amânate, rezervări, programări anulate. Grijă la chestiuni administrative și financiare. Risc mare de cheltuieli. 

Taur zodie/ascendent

Modul în care lucrați, în care vă agitați, stresați... v-aș recomanda să căutați calea mai ușoară. Acordați un plus de atenție discuțiilor cu cei mici. 

Gemeni zodie/ascendent

O să aveți impresia că cei de la locul de muncă au ceva cu voi. De fapt, voi aveți anumite supărări. Dacă voi sunteți echilibrați, nu o să vă enerveze nimeni. Spre final de săptămână, vă reașezați. Planurile de viitor vor fi date peste cap.

Rac zodie/ascendent

Care este următorul vostru pas? Mulți s-ar putea să luați decizii care vor supăra. Detașați-vă emoțional de partea profesională. Reajustați. Sunteți într-o alergătură permanentă, aveți așteptări mari. 

 

Continuarea pentru celelalte zodii, AICI!

Poate pentru mulți, octombrie este doar a doua lună a toamnei. Din punct de vedere astrologic, este luna care face trecerea către 2023. Retrogradarea lui Marte în Gemeni și Eclipsa de Soare vor agita spiritele atât la nivel personal, cât și mondial. Prioritatea va fi aceea de a găsi resurse, alternative și posibilități. Restul nici nu va mai conta. Rutina va fi cel mai mare inamic al nostru. Unele evenimente, aparent logice, vor fi de fapt sfidătoare. Trebuie să avem mare grijă la aparențe!

Unele situații nu ne vor fi pe plac și vom fi nevoiți să ne reinventăm. Unii veți zice: „Iar?”. Doar atunci când ajungi jos, găsești metoda prin care să te ridici. Preocuparea principală a astrelor va fi aceea de a-ți arăta că supraviețuiești și cu mai puțin. 

Pe 2 octombrie, Mercur a reluat mersul direct, dar efectele sale se vor simți până pe 29 octombrie. Pe 9 octombrie, va avea loc o Lună Plină în semnul Berbecului, eveniment astrologic ce îi va afecta pe cei cu marcaj cardinal, adică Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Pe 11 octombrie, asistăm la revenirea lui Mercur în semnul Balanței. Răbdarea va juca un rol important. Începe sezonul Scorpionului pe 23 octombrie. 

De asemenea, un eveniment extrem de important este eclipsa de pe 25 octombrie. Putem lua durerea cea mai mare prin care am trecut și o putem transforma în cea mai mare armă. 

Pe 28 octombrie, Jupiter revine în Pești, după o perioadă extrem de îndrăzneață în Berbec. Intrarea lui Mercur în Scorpion de pe 29 octombrie ne va face mai suspicioși și aceasta va fi starea în care vom fi în momentul retrogradării lui Marte în semnul Gemenilor, adică pe 30 octombrie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel