Vești bune și rele pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță. Zi memorabilă pentru Capricorn!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
În acest weekend, potrivit astrologului Daniela Simulescu, ne vom afla sub influența unei conjuncții între Soare și Uranus, în semnul Vărsătorului.

„Acest aspect predispune la oboseală, epuizare, lipsă de speranță, structură, disciplină și exprimarea exagerată a autorității. Astrele ne recomandă să nu ne aglomerăm programul și să încercăm să ne îngrijim și de starea de bine”, a transmis Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens. „Nu uitați că, deși și-a încheiat retrogradarea pe 4 februarie, Mercur poate provoca în continuare încurcături”, a subliniat astrologul.

 

Citește și: Singur vs. într-o relație. Dacă ai următoarea zodie, pregătește-te pentru mari schimbări în februarie!

 

 

Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Vei avea tendința de a fi mai autoritar cu familia sau cu prietenii.  

Taur

Este o zi bună pentru o plimbare, vizită, călătorie, sau pentru a-ți oferi câteva ore pentru introspecție.  

Gemeni

Va fi o zi simplă, fără prea multe evenimente. Astrele îți recomandă să nu intri în conflicte bazate pe principii și valori.

Rac

Oamenii din jurul tău nu te lasă deloc să respiri. Te vor suna, te vor căuta, te vor vizita. În primă fază, vei fi încântat, dar te vei sătura pe urmă.

Leu

Sâmbătă este zi de relaxare. Dacă nu trebuie să te duci la serviciu, încearcă să nu îți încarci programul cu o mulțime de treburi gospodărești.

Fecioară

Astăzi totul se rezumă la întrebarea “ce vreau eu?”. Fie că este vorba de planul familial, fie că este vorba de cel social sau poate de cel profesional.

Balanță

Venus se apropie de Marte și vei simți o stare de neliniște indiferent de ce vei face. Familia și apropiații nu fac decât să îți întrețină starea.

Scorpion

Ești foarte dornic de socializare și de plimbare. Iar partenerul tău nu poate fi decât foarte încântat de atitudinea ta.

Săgetător

Partenerul vrea să îți facă pe plac. Deci, trebuie doar să ai câteva planuri pentru acest weekend. Îți va fi greu să te decizi.

Capricorn

Va fi o zi memorabilă dacă nu vei aștepta ca alții din jurul tău să se ocupe de acest aspect. Mercur, Venus, Marte, Pluto - toate sunt de partea ta.

Vărsător

S-ar putea să fii mai retras astăzi. Să vrei să stai doar în casă, sau să te plimbi prin natură. În orice caz, evită pe cât posibil oboseala.

Pești

Viața ta socială este foarte bogată. Îți vei face numeroase planuri cu prietenii. Încearcă să fii mai prezent, și nu tot timpul cu gândul la viitor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel