Vești bune și rele pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Balanță. Compromisuri pentru Vărsător, sfaturi pentru Pești
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 26 noi 2022, 16:08
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Daniela Simulescu, astrolog, a revenit cu noi previziuni pentru zodii.

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Marte, guvernatorul tău, va fi liniștit de către Saturn. Vei observa și tu o frână în toate activitățile zilei. Chiar ai nevoie!

Taur

Vei fi mai calculat atunci când vei merge la cumpărături. Vei căuta să cumperi cele mai bune produse la cele mai bune prețuri. 

Gemeni

Cum Marte din semnul tău va face trigon cu Saturn, și tu vei simți nevoia să nu te mai implici în numeroase proiecte superficiale. 

Rac

Vei fi prea dependent de agenda partenerului. Încearcă să fii mai independent, să nu mai aștepți validarea celorlalți. 

Leu

Astrele îți recomandă să nu faci prea multe promisiuni prietenilor. Pentru că nu vei avea timp să te ocupi de toate și îi vei dezamăgi. 

Fecioară

Te minunezi și tu de cât de înțelept poți fi în zile ca aceasta, în care familia s-ar putea să te provoace destul de serios. 

Balanță

Nu este o zi bună pentru a fi tăcut. Chiar ai nevoie să interacționezi, prima și prima dată, cu oamenii cei mai apropiați. 

Scorpion

Vrei să te deconectezi, să trăiești într-un univers propriu, departe de ochii altora. Dar partenerul și familia nu vor dori același lucru. 

Săgetător

Unele dintre inițiativele tale nu vor fi acceptate de către partener. Ar fi bine să te bazezi și pe propria putere, nu să aștepți confirmare. 

Capricorn

Luna îți va tranzita semnul și te va face mai moale. De aceea, ar trebui să fii mai atent atunci când îți alegi evenimentele la care să participi. 

Vărsător

Vei face destul de multe compromisuri. Va trebui să le faci pe plac unor prieteni, după care va trebui să găsești timp și pentru tine. 

Pești

Este o zi bună pentru a discuta cu rudele sau prietenii despre planurile tale de viitor. S-ar putea să primești sfaturi prețioase. 

 

 

 

Citește și...

Horoscop 2023 Gemeni

 

„În 2023, Marte vrea să te ciondăneşti. Atenţie la această furie!" - este atenţionarea astrologului Daniela Simulescu pentru cei născuţi în zodia Gemeni.

Începutul noului an va fi pentru Gemeni o adevărată provocare: conflicte, neputinţă, confuzie, nebunie, probleme de sănătate, accese de furie, nevoie de schimbare. "Marte îşi doreşte foarte mult ca tu să fii mai agresiv, să-ţi susţii punctul de vedere şi să nu te laşi până nu obţii ceva. Doar că, fiind în careu cu Neptun, nici tu nu ştii în ce direcţie să îndrepţi această furie. Va fi greu. Gândeşte-te că Marte a intrat în semnul tău pe 20 august, şi-a început retrogradarea pe 30 octombrie, va sta acolo până pe 12 ianuarie... vei continua cu furia respectivă, cu neputinţă, până în martie. Pentru că Marte vine cu furie, dar când retrogradează vine şi cu neputinţă. Pentru mulţi s-ar putea să fie o neputinţă din punct de vedere al sănătăţii, pentru alţii - din punct de vedere al relaţiei. Marte face şi o poziţie cu Casa a VII-a şi e clar că cineva bagă băţul prin gard, pe acolo, sau voi faceţi ceva astfel încât să fie destul de multă iritare. Pe unii acest Marte îi supără şi pe plan profesional.

E neputinţă, e furie, vreţi să faceţi ceva dar nu ştiţi ce şi nu ştiţi cum şi nu ştiţi când. Marte vrea acum, dar pentru că face acest careu cu Neptun, vă dă senzaţia aceea că vă pierdeţi minţile, că aţi alege şi nişte căi mai neortodoxe câteodată, mai nepotrivite. V-aţi duce chiar să vă aliaţi cu persoane cu care n-aţi mai vorbit... Aveţi mare grijă, la începutul anului, cum vă folosiţi această furie! Aveţi nevoie să construiţi "muşchi"! Sunteţi foarte influenţabili la începutul anului, sunteţi nesiguri! Prima tendinţă va fi aceea de a vă duce către ceilalţi. Continuarea, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?