Vești bune și rele pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Balanță, Scorpion, Vărsător, Pești. Asul din mânecă
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Conjuncția dintre Mercur și Nodul Sud, în semnul Săgetătorului, ne oferă unele idei mai vechi pe care le putem implementa, potrivit astrologului Daniela Simulescu.

Pe 25 noiembrie, vom avea o conjuncție între Mercur și Nodul Sud. Ne vom găsi cuvintele foarte ușor. Amintirile ne vor ajuta în acest sens. Pe 26 și 27 noiembrie, Mercur face o conjuncție cu Soarele. Mintea noastră va fi destul de activă. Vom vorbi mai mult decât este cazul.

Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Curajul te va caracteriza astăzi. Și va atrage mulți oameni de partea ta. Dar important este să nu ai obiective superficiale, ci unele serioase.

Taur

Vei avea multe nelămuriri personale. Unele dintre întrebări își vor găsi răspunsurile. Astăzi este una dintre acele zile în care trebuie să ai grijă cu cine te aliezi.

Gemeni

Conjuncția lui Mercur cu Nodul Sud va agita discuțiile cu partenerul. Este posibil să vă faceți reproșuri bazate pe unele evenimente din trecut.

Rac

Colegii insistă foarte mult cu unele proiecte vechi. Îți place stabilitatea, însă de data aceasta crezi că este nevoie de ceva nou.

Leu

O zi foarte bună pentru a-ți pune întrebări legate de ceea ce faci tu pentru tine.

Fecioară

Mercur te va forța să nu faci nicio schimbare până nu ai toate datele necesare.

Balanță

Îți vin cuvintele foarte ușor și ai darul convingerii. Ai putea profita de acest avantaj la școală, la serviciu și de ce nu, în discuțiile cu persoanele foarte apropiate.

Scorpion

Te întrebi ce poți face pentru a-ți îmbunătăți situația financiară. Vei apela în primul rând la ideile mai vechi. Nu ezita să te expui mai mult la serviciu!

Sagetător

Mintea ta va fi precum un carusel. Îți va furniza multe idei, însă vei fi și destul de zăpăcit. Contează să ai o persoană pe care să te bazezi.

Capricorn

Nu este ziua în care să tragi de tine. Ba chiar, ar fi recomandabil să îți eliberezi programul, să mai scapi de proiectele superficiale și să rămâi cu urgențele.

Vărsător

Te lași prea ușor influențat de părerile cunoscuților. Înseamnă că nu ești foarte sigur de ceea ce vrei. Evită să faci planuri noi.

Pești

Discuțiile cu șefii nu vor duce nicăieri. Astrele îți recomandă să nu îți faci așteptări. Răbdarea poate fi asul tău din mânecă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel