Data publicării:

Veşti bune pentru turiştii care se întorc acasă. S-au finalizat reparaţiile la podul Giurgiu-Ruse

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Reparaţiile podului Giurgiu-Ruse sunt încheiate. 

S-au încheiat reparaţiile tronsonului problematic al podului Ruse-Giurgiu, care a îngreunat tranzitarea frontierei dintre Bulgaria şi România, în utimele două zile. Din cauza aceasta, coloanele de autovehicule formate, miercuri seară, de partea bulgară a frontierei, erau de circa 10 kilometri, pe B-dul Bulgaria din Ruse. Reparaţiile au fost finalizate în mai puţin de 24 de ore şi nu mai sunt în vigoare restricţii de circulaţie pe pod. Fondurile pentru reparaţia urgentă au fost asigurate de la bugetul de stat, scrie Rador. 

Aglomeraţie în vămile Bulgariei cu România şi Grecia 

 

Traficul este intens, vineri, la unele dintre punctele de frontieră ale Bulgariei cu România, Grecia, Turcia şi Serbia, informează Poliţia bulgară de Frontieră. Circulaţia este intensă pentru autoturisme şi tiruri, la toate punctele de frontieră cu România. La punctul de control Kalotina, de la graniţa cu Serbia, se desfăşoară lucrări de modernizare. Îngustarea temporară a benzilor rutiere şi reorganizarea circulaţiei autovehiculelor pot prelungi timpii de aşteptare. Poliţia de Frontieră din Bulgaria recomandă tranzitarea tututor puncte de control de la graniţa bulgaro-sârbă. Trafic intens pentru autoturisme şi tiruri şi la punctele de frontieră Kulata şi Makaza, la intrarea şi ieşirea din Grecia.

Direcţia Generală a Poliţiei bulgare de Frontieră recomandă cetăţenilor care călătoresc în şi dinspre Grecia să folosească, în afară de Kulata şi Makaza, şi celelalte puncte de trecere a frontierei - Ilinden, Zlatograd, Ivailovgrad şi Kapitan Petko Voivoda. Prin punctele de control Makaza, Zlatograd şi Ivailovgrad pot traversa frontiera cu Grecia doar autoturisme şi microbuze. La intrarea şi ieşirea din Turcia, circulaţia este intensă pentru autoturisme, la punctele de frontieră Kapitan Andreevo şi Lesovo. Traficul se desfăşoară normal în punctele de frontieră ale Bulgariei cu Republica Macedonia de Nord.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel