Veste uriaşă pentru fani. Liga 1 va fi în jocul FIFA 2020
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fanii jocului FIFA din România vor avea parte de o experienţă inedită odată cu lansarea ediţiei 2020 a acestuia. Liga 1 va fi introdusă în joc, pentru prima dată în istorie. 

FIFA conține cele mai importante divizii de fotbal din lume, dar nu și pe cea din România, însă asta s-ar schimba în viitorul titlu al celor de la Electronic Arts. Jocul FIFA 20 ar urma să includă și Liga 1 din România, potrivit unor surse din cadrul Ligii Profesionale de Fotbal.

Robert Pongracz, vicepreședintele LPF, a miliatat pentru obținerea licenței pentru echipele din Liga 1 și se pare că a avut câștig de cauză în acest an. Astfel, fanii vor putea juca cu echipe ca FCSB, U Craiova și cu jucătorii ca Florinel Coman sau Mario Camora.

Echipa națională de fotbal a României este inclusă deja în joc, iar echipa are echipamentele originale și câțiva jucători români au fost realizați prin scanare, alții după fotografii și clipuri video.

FIFA 2020 se va lansa pe 27 septembrie pentru Play Station şi XBox, iar demo-ul va fi valabil cu două săptămâni mai devreme. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel