Veste PROASTĂ pentru Daniel Chițoiu. Cine vine în vizită la spital
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Două persoane decedate în accidentul în care a fost implicat fostul ministru Chițoiu. Dosar penal. foto: captura video RTV
Două persoane decedate în accidentul în care a fost implicat fostul ministru Chițoiu. Dosar penal. foto: captura video RTV
Daniel Chițoiu, ministru în Guvernul Ponta, primește o veste proastă.

Cristian Mihai Dide a anunțat că mai mulți protestatari vor merge la spitalul unde este internat Daniel Chițoiu, ministrul recent implicat într-un accident de mașină.

”Se simte omul singur, să-i ducem o șampanie, un pișcot, orice...”, se arată în descrierea evenimentului anunțat pe Facebook. ”Vizita” ar urma să aibă loc miercuri, 1 ianuarie 2020, la Spitalul Floreasca, de la ora 16.30.

Fostul ministru Daniel Chiţoiu a fost adus, joi seara, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, el prezentând un traumatism toracic suferit în urma unui accident rutier. El va rămâne internat în unitatea medicală, în prezent efectuându-i-se investigaţii medicale.

Daniel Chiţoiu, secretar general al ALDE, a fost implicat, joi, în accidentul rutier petrecut pe DN 7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea, în zona localităţii Zamfireşti din judeţul Argeş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel