Veste-șoc în media. A pierdut drepturile de difuzare, după cinci sezoane
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Informație neașteptată pentru telespectatori dar și pentru lumea media: o cunoscută televiziune a pierdut drepturile de difuzare pentru un show de talente. 

BBC a pierdut drepturile de difuzare a show-ului The Voice. Ultimul sezon la televiziunea publică britanică va fi difuzat în luna ianuarie a anului viitor, scrie Daily Mail, citat de paginademedia.ro. "The Voice" se va muta la un alt post de televiziune, al cărui nume nu a fost dezvăluit. 

Mark Linsey, director la BBC Television, a spus: "BBC este incredibil de mândru de The Voice, dar cel de-al cincilea sezon care debutează în ianuarie va fi ultimul".

În urma criticilor venite din partea Guvernului pentru cheltuielile mari, BBC, grup media susținut financiar de contribuabili, n-a avut altă posibilitate decât să renunțe la The Voice, un format costisitor.

Pe piața britanică au apărut zvonuri că ITV a pus pe masă 22 de milioane de lire sterline pe an pentru The Voice. În același timp, ITV renunță la formatul X Factor, care ajuns la al 12-lea sezon și a înregistrat scăderi de audiență de la an la an. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel