Veste BUNĂ. Institutul 'Cantacuzino', invitat de OMS la controlul extern de calitate al testelor pentru noul coronavirus SARS-CoV-2
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară 'Cantacuzino' a primit invitaţia de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi va participa, prin Laboratorul Infecţii Respiratorii Virale,  alături de prestigioase laboratoare din lume, la controlul extern de calitate al testelor efectuate pentru identificarea noului coronavirus SARS-CoV-2.

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară 'Cantacuzino' a primit invitaţia de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi va participa, prin Laboratorul Infecţii Respiratorii Virale, în perioada aprilie - iulie, alături de prestigioase laboratoare din lume, la controlul extern de calitate al testelor efectuate pentru identificarea noului coronavirus SARS-CoV-2, a arătat instituţia pe pagina sa de Facebook.

'În funcţie de rezultate, Laboratorul Infecţii Respiratorii Virale, certificat de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii ca fiind Centru Naţional de Referinţă pentru gripă în România, va putea primi aceeaşi certificare şi pentru noul coronavirus SARS-CoV-2'.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel