Vernisaj aniversar, la Muzeul Național de Artă al României
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Muzeul National de Arta al Romaniei
Muzeul National de Arta al Romaniei
Vernisaj aniversar al marii expoziții "De la Şcoala de Belle Arte la Academia de Arte Frumoase. Artişti la Bucureşti între 1864-1948", miercuri, 28 mai, ora 18:30, la Muzeul Național de Artă al României. 

Primăria Sectorului 3 salută aniversarea a 150 de ani de activitate a Universităţii de Arte din Bucureşti şi susţine evenimentul dedicat acestui moment special.

Centrul Cultural Casa Artelor este co-organizator al marii expoziţii: De la Şcoala de Belle Arte la Academia de Arte Frumoase. Artişti la Bucureşti între 1864-1948.

Vernisajul marchează 150 de ani de cultură şi activitate educaţională a Universităţii Naţionale de Arte din Bucureşti şi are loc pe 28 mai ora 18,30 la Muzeul Naţional de Artă al României, partenerul acestui moment special.

Primăria Sectorului 3, strategie culturală

Implicarea Primăriei Sectorului 3 prin Centrul Cultural Casa Artelor, în calitate de co-organizator face parte din strategia culturală a edililor sectorului 3 şi este primul eveniment din cadrul parteneriatul semnat între Primăria Sectorului 3 şi Universitatea de Arte din Bucureşti, în martie 2014.

Expoziţia reuneşte foşti profesori şi elevi, printre care nume prestigioase ale scenei artistice româneşti şi internaţionale, prin lucrări ce provin de la Galeria Naţională şi Cabinetul de Desene şi Gravuri al Muzeului Naţional de Artă al României şi din Muzeul Universităţii Naţionale de Arte din Bucureşti şi care înseamnă peste 150 de ani de creaţie românească. Cetăţenii sectorului 3 sunt invitaţi să viziteze expoziţia aniversară UNARTE 150, în perioada 28 mai-28 septembrie 2014.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel