Data actualizării:
Data publicării:

Vergil Chițac, primarul Constanței, a ajuns la spital după ce a făcut accident pe autostrada A2

Autor: Andrei Itu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto Agerpres
Foto Agerpres
Edilul Vergil Chițac a fost implicat într-un accident rutier, produs luni după-amiază, pe Autostrada Soarelui, în sensul de mers spre Constanța.

Citește și - Sunt românii printre cei mai grăbiți în trafic? Titi Aur: Noi nu suntem în stare! Suntem agresivi. Nu vezi așa în afară!

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea au fost alertați, luni, prin apel la numărul de urgență 112, cu privire la un accident rutier care s-a produs între două mașini, fără persoane încarcerate pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 167, sensul de mers spre Constanța. 

Conform surselor Realitatea Plus, unul dintre șoferi era primarul Vergil Chițac. Edilul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei din Constanța. Potrivit surselor citate, cauza accidentului ar fi fost carosabilul umed.

”Conducătorul unui autoturism marca Skoda nu a adaptat viteza la condițiile de drum ( ploaie, carosabil umed) și a intrat în coliziune cu glisiera metalică partea stângă și ulterior cu glisiera mediană.  În urma accidentului a rezultat vătămarea ușoară a unei persoane”, potrivit unui comunicat al Poliției.

Știre în curs de actualizare...

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel