Data actualizării:
Data publicării:

Venus va retrograda în Leu și efectele se resimt din 5 iunie. Daniela Simulescu: Nu luați decizii importante pe plan amoros până pe 4 septembrie

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Daniela Simulescu, astrolog DC News și Astrosens, a făcut câteva mențiuni referitoare la retrogradarea lui Venus în Leu.

„Sunteți pregătiți?

Venus va retrograda în Leu, perioada 23 iulie-4 septembrie. Cu efecte deja din 5 iunie și până pe 9 octombrie.

Și cum Venus (iubirea) va face inconjuncție cu Neptun (iluzie), careu cu Uranus (instabilitate) și Jupiter (abundență), conjuncție cu Lilith (detașare și obsesii), am câteva mențiuni de făcut.

1. Venus retrogradă este evenimentul acela astrologic care reactualizează/updatează trecutul amoros. Se reîntorc foști/foste sau ne reîntoarcem noi. Sau ne întâlnim cu aceștia pe neașteptate. Și avem impresia că se întâmplă ceva “karmic”, și ne facem tot felul de povești. Și avem tendința să ne amintim doar partea frumoasă din trecut. Și să uităm intenționat lacrimile, suferința, dezamăgirea. Ni se pare ca parcă mai merită o șansă. Aceeași Mărie cu altă pălărie! Dar adevărul este că astrele ne mai dau o șansă să încheiem de tot situațiile din trecut.

2. Pot apărea oameni noi care să ne cucerească fulgerător. Și să ne pierdem mințile. Chiar dacă suntem într-o relație sau singuri. În acest caz, dragostea durează trei luni! Deci nu vă grăbiți!

3. Relațiile pot fi destul de testate. Chiar și cele mai vechi și stabile. Dar cele care trec de provocări, vor fi strașnice.

Nu luați decizii importante pe plan amoros până pe 4 septembrie.

În vara lui 2015 am mai avut o retrogradare asemănătoare. Poate unii dintre voi chiar ați rămas cu un gust amar după.

Acum nu înseamnă că toți vor trece prin sadomasochismul lui Venus retrogradă. Dar informația înseamnă putere!", a scris Daniela Simulescu pe pagina de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel