Venus în Leu. Cum vor fi influențate zodiile: "Iartă și mergi mai departe"
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Sam Lion)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Sam Lion)
Venus a intrat în Leu, semn în care va sta până pe 9 octombrie. Cu toții vom fi obligați să învățăm ce înseamnă respectul!

Venus nici nu a intrat bine în semnul Leului, că deja beneficiază de o mulțime de aspecte: opoziția cu Pluto din Vărsător, careul cu Nodurile Lunare de pe axa Taur-Scorpion și în curând careul cu Jupiter!

De obicei, Venus stă cam o lună într-un semn, dar iată că anul acesta, va sta în Leu din iunie până pe 9 octombrie. Și asta pentru că va și retrograda,  în perioada cuprinsă între 23 iulie și 4 septembrie.

Din fericire, în prima parte a tranzitului, beneficiază și de prezența lui Marte, care este în Leu până pe 10 iulie. Am putea spune că de pe 5 iunie, până pe 10 iulie, cei doi aștri, ai iubirii și ai pasiunii, se întâlnesc într-unul dintre semnele lor preferate. 

Laitmotivul acestui tranzit este respectul, care poate fi moneda noastră de schimb. Ofer, dacă oferi și tu, pentru că Venus ține și de valoare, de iubirea față de noi înșine. Arhetipului Leului îi place să fie admirat, iubit și adorat. Cere respect. Iar dacă nu îl primește, devine arogant, vanitos, exagerat de cele mai multe ori.

Venus este o planetă personală. Din iunie până în octombrie, gândește-te unde nu primești respect! Unde nu îl primești, cu Venus în Leu, trebuie să îl ceri. Și dacă nu îl primești, nu trebuie să mai oferi nici tu.

Berbec/ Ascendent în Berbec

Venus tranzitează casa a 5-a. Dacă ești singur, dar și dacă ești într-o relație, totul trebuie să pornească de la tine. Să te pui pe primul loc, să înțelegi cât de mult contezi, cât de important e să ții cont și de ceea ce îți dorești. Până pe 9 octombrie, este o perioadă minunată pentru apropierea de copii, dar și pentru a-ți redescoperi pasiunile. 

Taur/ Ascendent în Taur

Venus tranzitează casa a patra. Ești mult mai atent la mediul în care trăiești, ceva merită schimbat acolo. Ce e vechi nu mai aduce nimic bun în viața ta, așa că Venus în Leu te-ar putea ajuta să aduci noul și să scapi de ce e ruginit, la propriu și la figurat. Mai ales în ceea ce privește familia sau locuința. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Venus tranzitează casa a treia. Totul pornește de la cuvinte. Acest tranzit te poate ajuta să comunici. Știm că te pricepi, dar în următoarele luni, vorbele tale vor fi câștigătoare. Ce nu ai spus, ce ai ținut în tine poate să iasă acum afată. Mai scoate de acolo, vorbește, nu mai ține, găsește-ți cuvintele și spune. Vorba dulce, mult aduce. Până pe 9 octombrie vei călători mai des. 

Rac/ Ascendent în Rac

Ei bine, de data aceasta este vorba despre răsfăț, cheltuieli și alte plăceri care implică banii. Tranzitul lui Venus în Leu prin casa a 2-a reprezintă atât veniturile, cât și cheltuielile. Cheltuieli pentru propria placere și până la urmă, ce e rău în asta? De asemenea, până pe 9 octombrie vei beneficia și de o creștere a resurselor. Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel