Vela sare DIN NOU la Coarnă: Să fie foarte CLAR, nu voi TOLERA. SFIDARE!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Marcel Vela a făcut noi declarații referitoare la protestul polițiștilor de marți, organizat de Dumitru Coarnă, preşedintele SNPPC,  la sediul MAI. 

"Spectacolul sindical mediatic patriotic de marţi, când eu am prezentat bilanţul MAI, inclusiv munca membrilor de sindicat, a fost o adunare neautorizată de Primăria Generală şi avem dovezi. Pe mine mă deranjează un lucru simplu. Dacă dvs. sau cetăţenii care ne privesc fac un miting, apare poliţia. Au fost cazuri în care li s-au pus cătuşele protestatarilor şi au primit amenzi maxime. Nu este posibil ca oameni ai legii, care au făcut asemenea rețineri și sancționări pe legile care clarifică şi reglementează adunările publice, chiar ei să le încalce. (...)

Încalcă legea cu nonșalanță şi cu sfidare. Să nu respecți imnul naţional şi să foloseşti tobe şi vuvuzele.... Aşa ceva eu nu voi tolera în MAI, să le fie foarte clar celor care au asemenea idei S.F. sindicale. (...) Poliţiştii care au fost la protest ştiau că este un protest autorizat. Un lucru şi mai grav vizavi de transparență şi corectitudine ", a spus Marcel Vela, în timpul audierilor pentru funcţia de ministru de Interne.

Vezi și: SNPPC, PROTEST la MAI. Marcel Vela, atac la Coarnă: Un PENSIONAR! Vrea să candideze la parlamentare

Coarnă răspunde la atacul lui Vela: "Să mă aresteze!". Anunț despre candidatura la parlamentare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel