Vela, cu documente semnate de Dorneanu și de Ciolacu în Senat. ”Aici și acum să aveți decența de a recunoaște”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Marcel Vela a venit cu declarații tăioase în fața senatorilor, în Parlament, unde se dezbate moțiunea simplă ce-l vizează. 

”Trebuie să acoperim prăpastia dintre noi și să vedem un singur scop: soarta românilor, sănătatea fiecărui cetățean, indiferent cu cine votează el” a spus Marcel Vela, în Senat, subliniind că românii nu sunt interesați de ”certuri și contre”. 

Ministrul de Interne le-a spus parlamentarilor: ”Vreau să văd că astăzi, aici și acum, veți avea decența de a recunoaște faptul că acest război, cu acest inamic invizibil și extrem de periculos, a adus omenirea într-un punct în care nu era pregătită”. 

”Mi-ați reproșat că am fost extrem de vigilent la propagarea știrilor false. Da, am fost și voi fi în continuare atent, pentru că suntem toți responsabili de informarea corectă a tuturor românilor” a mai spus Marcel Vela. 

Când vorbea despre amenzi, ministrul de Interne a subliniat: ”Dacă tot am fost invitat în Parlament și văd că unii sunteți mai puțini atenți, vă rog să-mi permiteți să vă prezint câteva documente” le-a spus Marcel Vela senatorilor, venind cu textele de lege semnate la vremea aceea de Valer Dorneanu, actualul președinte al CCR și atunci președinte al Camerei Deputaților. De asemenea, a venit cu documente semnate de Marcel Ciolacu, în prezent președinte al Camerei Deputaților. Prin respectivele documente, se instituiau amenzi pentru perioada stării de urgență 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel