România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări

 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Mihai Ciobanu | Publicat pe: 31 mai, 20:47
Vela, mesaj cu câteva ore înainte de RELAXAREA de la 1 iunie: Suntem departe de final!
Foto: Agerpres
Marcel Vela a transmis un mesaj de ultimă oră prin intermediul reţelelor sociale.

"Dragi prieteni,

Suntem tot împreună în fața unui nou început. Mai sunt câteva ore până ne luăm „la revedere” de la primăvară și pășim, cu mare entuziasm și nerăbdare, spre prima zi de vară. După o iarnă lungă, când așteptam cu toții venirea primăverii, vremurile aveau alte planuri pentru noi, cu scenarii pe care le vedeam doar în filme. Nu știam că vom fi cu toții actori în acest film", a scris ministrul de Interne pe Facebook.

 

Vela: "Mâine avem în față un nou orizont!"

 

"Ne gândeam cum o să ne bucurăm de natură, de zilele cu soare, de magnolii înflorite și de ieșirile cu cei dragi...când uitam de timp. Scenariile acestui film s-au scris pe parcurs iar voi, dragi români, ați demonstrat încă o dată că România are nevoie de îmbrățișarea noastră, a tuturor, pentru a fi bine și sănătoasă. Suntem, poate, departe de „FINAL", dar împărtășim aceeași cauză pentru că suntem un popor unit, indiferent de drumul pe care îl avem de parcurs. Armele cu care luptăm acum sunt atipice, dar adună și acel dor pentru tot ceea ce era normal în trecut.

Mâine avem în față un nou orizont! Să ne bucurăm de viață, de timp, de o cafea aromată în aer liber, dar să nu uităm de acest inamic invizibil care încă nu ne lasă să spunem „FINAL". Vă rog continuați să fiți responsabili! Împreună și doar împreună putem ajunge la un final fericit în lupta cu acest virus, care ne-a testat până acum toate capacitățile și simțurile", transmite Marcel Vela.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro