Vedetele Hollywood, REACȚII la dezbaterea Trump - Biden
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Circa 65% din electoratul latino-american intenţionează să voteze pentru Joe Biden
Circa 65% din electoratul latino-american intenţionează să voteze pentru Joe Biden
Mai multe vedete de la Hollywood și-au exprimat opinia cu privire la dezbaterea dintre Donald Trump și Joe Biden. Iată ce spun.

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din SUA se apropie, președintele Trump și contracandidatul său democrat, Joe Biden, au urcat pe scena dezbaterii pentru ultima dată. Mai multe vedete de la Hollywood au venit cu reacții privitoare la duelul dintre cei doi candidați. Iată ce au spus aceștia, potrivit FoxNews.

"Lui Biden îi pasă de viețile americane și modul de trai. Lui Trump nu-i pasă dacă trăim sau murim", a scris actrița Alyssa Milano. „Aici se află diferența fundamentală dintre Biden și Trump. # Debate2020 # TrumpLied220KDied #HealthcareVoter.”

În același timp, actorul Billy Eichner a scris: "Uau. După standardele lui Trump, este o jenă pentru el".

Totodată, comediantul Patton Oswalt l-a criticat pe președinte pentru acuzarea opozanților de vânătoare de vrăjitoare. "Omule, acea vânătoare de vrăjitoare "falsă" a prins cu siguranță o mulțime de vrăjitoare", a scris el.

Au existat și artiști pro-Trump

"TRUMP !! Ai fost minunat! Ai mers minunat !!" a precizat Kirstie Alley. "Ești stabil!!! MUNCEȘTI MULT !!" Ulterior, ea a adăugat: "Sunteți incendiar, domnule președinte! El a pierdut ... el toastează".

„Nu am luat niciun ban de la vreun guvern străin ...” - Joe Biden e o greșeală ”, a scris Kevin Sorbo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel