Vedete TV, condamnate la închisoare pentru fraudă de peste 30 milioane de dolari
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Sursa Foto YouTube Entertainment Tonight
Sursa Foto YouTube Entertainment Tonight
Vedetele televiziunii americane Todd și Julie Chrisley sunt condamnate la închisoare pentru fraudă și evaziune fiscală.

Todd și soția sa Julie Chrisley - ambii vedete ale reality show-ului ”Chrisley Knows Best” au primit pedeaspa cu închisoare federală după ce au fost condamnați pentru fraudarea băncilor pentru a obține peste 30 de milioane de dolari în împrumuturi personale, pe lângă faptul că au evadat taxele pentru a le hrăni stilul de viață de lux. 

Judecătoarea Eleanor Ross de la Tribunalul Districtual din Atlanta l-a condamnat pe Todd Chrisley la 12 ani de închisoare, iar soția sa la 7 ani de închisoare, potrivit Departamentului de Justiție. Julie Chrisley va merge în aceeași închisoare în care Ghislaine Maxwell, infamul infractor sexual și complicele lui Jeffrey Epstein, este închisă. 

La eliberare, aceștia vor intra în probațiune și vor trebui să plătească restituirea, a cărei valoare va fi anunțată ulterior, potrivit Departamentului de Justiție. 

În iunie, cuplul a fost condamnat pentru conspirație pentru fraudarea băncilor și evaziunea de la impozite timp de câțiva ani.

După un proces de 3 săptămâni, cuplul a fost găsit vinovat pentru 8 capete de acuzare de fraudă financiară și 2 capete de acuzare de evaziune fiscală. În ceea ce o privește pe Julie Chrisley, în plus, femeia a fost condamnată pentru infracțiuni de fraudă electronică și obstrucționare a justiției.

Într-o declarație de luni a agentului de investigații penale IRS, James Dorsey, familia Chrisley au comis crimele ”într-un efort de a-și minimiza obligația fiscală pentru a-și păstra imaginea bogăției”. 

”Această sentință servește ca exemplu: indiferent de statutul de celebritate al unei persoane, există consecințe grave pentru fraudarea sistemului fiscal american”, a spus Dorsey, potrivit NY Times.

În rapoartele recente, Julie Chrisley a folosit-o pe fiica ei adoptivă, Chloe, în vârstă de 10 ani, ca scuză, spunând judecătorului că fiica ei se va sinucide dacă aceasta va fi condamnată.

”Verdictul unanim al juriului stabilește recordul: Todd și Julie Chrisley sunt escroci de carieră care și-au câștigat existența sărind de la o schemă de fraudă la alta, mințind băncile, îngârind vânzătorii și evadând taxele la fiecare colț”, au declarat procurorii.

Citește și:

De ce Selena Gomez nu poate avea copii

Într-un interviu recent acordat publicaţiei americane Rolling Stone, cu ocazia lansării documentarului despre ea de pe Apple TV+, Selena Gomez a făcut mărturisiri despre problemele sale de sănătate. Selena Gomez a vorbit despre tulburarea bipolară de care suferă. Vedeta a urmat tratament medicamentos pentru această afecţiune, care îi afectează fertilitatea.

„Medicamentele pe care le ia ar putea să o împedice să aibă vreodată copii”, informează publicaţia Rolling Stone citată de closermag.fr.

„Este ceva care mă apasă foarte mult....Dacă trebuie să am copii, îi voi avea”, a mărturisit însă vedeta.

În vârstă de 30 de ani, fosta iubită a lui Justin Bieber a făcut dezvăluiri bulversante în timpul unui live pe Instagram alături de prietena sa, Miley Cyrus, căreia i-a explicat cum tulburarea bipolară i-a schimbat viaţa.

Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel