Vedeta TV găsită MOARTĂ, mesaje cutremurătoare. "Vă rog, renunţaţi, vă rog"
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Vedeta TV găsită fără suflare zilele trecute a postat pe rețelele de socializare mesaje cutremurătoare.

Ashley Mattingly, fost iepuraş Playboy, a fost găsită moartă în casa ei din Austin, Texas, iar la intrarea în casă, autoritățile au găsit un bilet de adio lăsat de aceasta, motiv pentru care rudele fostului model se gândesc la o eventuală sinucidere.

În vârstă de 33 de ani, Ashley Mattingly locuia singură în Austin şi se lupta cu o dependenţă de alcool şi de alte substanţe. Chiar înainte de a-şi pune capăt zilelor, fostul iepuraş Playboy a fost în spital, de unde a postat mesaje îngrijorătoare pe reţelele de socializare.

Iată mesajele postate de aceasta

"Nu am coronavirus, dar m-am îmbolnăvit din cauza alcoolului. Nu beţi, vă rog, nu beţi. Lăsaţi alcoolul deoparte" sau "Am băut atât de mult încât am vomitat sânge. Vă rog, renunţaţi la alcool, eu am avut noroc că am ajuns într-un spital" au fost doar câteva dintre mesajele tulburătoare postate de Ashley Mattingly, citează telekomsport.ro.

 
 
 
View this post on Instagram

I’m not quarantined I took bad advice and drank too much which I vometed a lot of blood ???? please slow down on the drinking ! U won’t be able to get into a hospital ! I’m lucky!

A post shared by AshleyM (@makingmemories9) onApr 13, 2020 at 6:35pm PDT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel