Vedetă PRO TV, cerută în căsătorie pe stadionul de la UNTOLD: "Când trupul și sufletul mi-au îngenunchiat de fericire și recunoștință"
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook UNTOLD
Sursa foto: Facebook UNTOLD
O vedetă PRO TV a fost cerută de soție pe stadionul de la UNTOLD.

"Mi-ai adus luna de pe cer, cu totul"

Roxana Hulpe, corespondent al Știrilor PRO TV, a fost cerută în căsătorie, miercuri seara, de iubitul ei, Bogdan Rădulescu, unul dintre managerii festivalului Untold. Totul s-a petrecut pe stadion, la lumina reflectoarelor și sub privirile prietenilor prezenți.

"Când trupul, dar și sufletul mi-au îngenunchiat de fericire și recunoștință. Mi-ai adus luna de pe cer, cu totul. Da. Nespus”, a fost răspunsul Roxanei Hulpe, pe care l-a scris și pe Instagram, în dreptul unei imagini în care cei doi se îmbrățișau.

Vezi și: Adda, dezamăgită de mersul cu trenul în România: Am luat "belet" la clasa I. Mă simt ca în Asia Express, varianta românească

"Trebuia să mă căsătoresc pe 30 mai 2020"

Roxana Hulpe a avut o relație și cu chef Alex Petricean, cel care ar fi trebuit să îi devină soț, însă pandemia le-a pus capăt planurilor. Cei doi s-au cunoscut datorită profesiilor lor, jurnalista fiind trimisă pe teren să facă un material după ce acesta câștigase titlul de cheful anului.

“Trebuia să mă căsătoresc pe 30 mai (n.r. 2020), dar nu mi s-a arătat (…) Eu cu Alex ne-am cunoscut acum doi ani. La o filmare, în bucătărie, evident, după ce el câștigase Chef-ul anului la Gault&Millau. Am mers să fac un material, rugată fiind de cineva din redacție pentru că eu nu mă ocup de acest domeniu. Eu sunt pe educație și social. Hai măi, du-te, că o să fie drăguț, uite băiatul acesta a câștigat un premiu, e pentru prima dată când Gault&Millau vine în România, du-te și tu’. Am mers”, a povestit Roxana Hulpe pentru life.ro.

Vezi și: Theo Rose, criticată pentru relația cu Anghel Damian: Nu mi-e frică. E belea mare

"Ne-am certat rău, cu plânsete, cu perfuzii". Emily Burghelea, părăsită de tatăl copilului ei: "L-am sunat de 700 de ori și n-a mai răspuns"

Cine este Roxana Hulpe

Roxana Hulpe face parte din echipa Ştirilor Pro TV din 2020, după ce a fost cooptată în luna noiembrie a anului trecut pentru a prezenta buletinul de weekend, de la ora 7:00. A fost promovată de la jobul de reporter la cel de prezentator al ştirilor, după ce iniţial şi-a anunţat plecarea la Prima TV. 

Roxana Hulpe era reporter de peste 10 ani, timp în care a realizat repportaje pe diverse subiecte precum social, educaţie, religie, a fost reporterul Pro TV trimis în Italia, după cutremurul de la Amatrice, dar şi cel care a comentat ultimul drum al Regelui Mihai, scrie stiridirecte.ro.

"E o responsabilitate uriașă pentru mine, dar și o bucurie imensă să intru, în anul în care PRO TV împlinește 25 de ani, în fiecare duminică în casele dumneavoastră pentru a vă aduce alături de jurnalistul Cosmin Stan primele știri ale zilei. Rămân însă și pe teren ca reporter și voi continua zi de zi să aflu, să știu, să înțeleg, să vă arăt realitatea în imaginile supinse de colegii operatori”, a spus Roxana Hulpe.

Vezi și: "Comentau de el pe Facebook: "Moșul, moșul". Dana Rogoz, despre diferența de vârstă de 18 ani dintre ea și soțul ei: Și eu aș fi judecat

Bat clopote de nuntă. George Tănase, pregătit pentru ziua cea mare: O voi face cât de curând

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel