VEDETA POPULARĂ duminică 22 octombrie CÂȘTIGĂTOR. PRIMUL SEMIFINALIST
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
VEDETA POPULARĂ duminică 22 octombrie CÂȘTIGĂTOR. A fost o seară plină de emoție la TVR 1 unde a debutat emisiunea "Vedeta populară". Duminică, 22 octombrie, am aflat cine este primul semifinalist al emisiunii "Vedeta populară".

VEDETA POPULARĂ duminică 22 octombrie CÂȘTIGĂTOR. Bătălia cea mare s-a dat între Iulia Mihai din Giurgiu și Ana Anuțoiu din Hunedoara. Grigore Leșe a făcut marele anunț: a spus cine a ieșit câștigătoare la prima ediție a emisiunii "Vedeta populară", show-ul de talente de la TVR 1. Aceasta a fost Ana Anuțoiu din Hunedoara.

(w670)

VEDETA POPULARĂ duminică 22 octombrie CÂȘTIGĂTOR. Astfel, Ana Anuțoiu intră în cursa pentru premiul cel mare în valoare de 100.000 lei și titlul de "Vedeta populară".

VEDETA POPULARĂ duminică 22 octombrie CÂȘTIGĂTOR. "Vedeta populară trebuie să fie un model de a cânta şi trebuie sa fie capabilă de a crea un proiect al culturii tradiţionale. Ea trebuie să poată aduce o poveste în scenă. Trebuie să dea dovadă de sensibilitate, intuiţie, inteligenţă şi apoi talent, pentru că talentul singur nu este suficient. O adevărată vedetă populară face un experiment pornind de la ceva vechi, pe care îl aduce în lumina zilelor noastre. Noi, juriul, încercăm să găsim un om care să fie un model, care sa poata crea o poveste pe scenă, oricare ar fi aceea – Ateneul Român sau orice altă mare scenă din lume", a zis Grigore Leșe înainte de începerea emisiunii "Vedeta populară" de la TVR 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel