Vedeta Playboy. Înregistrarea Trump-Cohen arată că președintele e nevinovat, spune Giuliani
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
kim kardashian donald trump
kim kardashian donald trump
FBI încearcă să-i dea o nouă lovitură președintelui Trump, după ce a confiscat mii de documente ale fostului său avocat Michael Cohen. Dintre acestea, o înregistrare a discuției Trump-Cohen a ajuns la New York Times.

Discuția Trump-Cohen se referă la plata pe care avocatul urma să o facă pentru a stinge un scandal declanșat de o fostă starletă Playboy, Karen McDougal, care pretindea că ar fi avut o aventură cu Trump în 2006.

FBI anchetează finanțarea campaniei electorale din 2016, iar în cadrul anchetei a efectuat o percheziție la biroul fostului avocat al președintelui. Michael Cohen, care declarase în trecut că ar fi în stare și să încaseze un glonț pentru Trump, pare să fi ”întors armele”. În declarațiile făcute recent a spus că își pune familia pe primul paln. De asemenea, se pregătește să facă declarații, într-un interviu televizat. Trump anunțat, în urmă cu câteva luni, printr-un mesaj publicat pe Tweeter că foști angajați ai Casei Albe, dați afară sau care vor avantaje personale, inclusiv imunitate, vor face declarații mincinoase.


Fostul primar al orașului New York, actualmente avocatul lui Trump, a declarat că înregistrarea dovedește că Trump este nevinovat și nu făcea nimic ilegal. Trump și Cohen discutau despre cumpărarea drepturilor asupra unei povești vândute de starletă ziarului de scandal National Enquirer, pentru 150.000 dolari.  Trump a negat permanent pretinsa aventură, iar dacă înțeloegerea s-ar fi perfectat nu ar fi fost nimc ilegal. Giuliani a arătat că în afară de discuțiile în care Trump își consultă avocatul dacă o astfel de înțelegere este legală, și îi cere ca eventualele plăți să fie făcute prin bancă,  nu s-a mai întâmplat nimic: povestirea nu a mai fost cumpărată de avocații lui Trump, dar nici publicată de ziar. Cel mai probabil, ziarul nu a dat crezare alegațiilor lui McDougal.

Înțelegerile între oameni de afaceri sau din showbiz și persoane care îi acuză public sunt obișnuite în SUA. Chiar avocații lui Trump au mai semnat o înțelegere cu fosta actriță porno Stormy Daniels, pentru 130.000 de dolari, în 2017. Trump a negat orice legătură cu vedeta filmelor X, iar aceasta a retras acuzațiile.

Inedită este îndârjirea cu care FBI îl investighează pe președintele în funcție, ca și cantitatea mare de documente confiscate la percheziții: peste 1,3 milioane, dintre care unele încep să apară în presă.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel