Vedetă de la Pro TV a făcut declarații șocante: "E cumplit"
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp

O îndrăgită vedetă TV a făcut niște declarații șocante.

Cutremurele din ultima perioadă au băgat spaima și în rândul vedetelor. Cu această ocazie, Elena Lasconi și-a amintit de o perioadă mai puțin fericită a vieții sale. În anul 1999, realizatoarea TV a transmis din Turcia, unde avusese loc un seism foarte puternic. Acele momente cumplite i-au rămas întipărite și acum în minte.

"Cutremurul din Turcia a fost un coşmar. Au murit peste 20.000 de oameni. Am văzut atâta moarte! Atâta durere! Am văzut femei care îşi smulgeau părul din cap, iar sângele le şiroia pe faţă pentru că şi-au văzut copiii morţi. Pentru că nu mai era loc în morgi, cadavrele erau aşezate pe gheaţa din patinoare. Am fost pe un asemenea patinoar. Am văzut groaza din ochii celor care încercau să-i identifice pe cei decedaţi, am simţit mirosul morţii", a mărturisit Elena Lasconi pentru ZiarulRing.

Vedeta a mai spus că acel eveniment a înspăimântat-o foarte tare. În respectivele momente teribile, a simțit mirosul morții. "M-a marcat acea experienţă. De atunci, de câte ori a avut loc vreun cutremur, simţeam mirosul morţii, începeam să tremur. E cumplit. Însă nu am să uit niciodată că în toată acea dramă naţională, paradoxal, am văzut tot ce era mai bun în oameni”, a conchis Elena Lasconi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel