Vecinii lui Călin Donca, detalii stânjenitoare despre „milionarul de carton“ / „Trăiește în casă și cu amanta și cu soția“
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: TikTok Călin Donca
Foto: TikTok Călin Donca
Vecinii lui Călin Donca descriu o cu totul altă imagine a omului de afaceri față de cea prezentată în mediul online.

Călin Donca este arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce DIICOT și DNA l-au acuzat pe acesta de acuzat de constituirea de grup infracțional organizat și evaziune fiscală.

Ieri, magistrații au respins cererea lui Călin Donca de a fi lăsat în libertate.

CITEȘTE ȘI         -        Nouă decizie în cazul lui Călin Donca, după ce omul de afaceri a depus contestație pentru a fi lăsat în libertate

Ce spun vecinii lui Călin Donca

Potrivit KanalD, bogăția pe care Călin Donca o afișa în mediul online era doar de fațadă, iar acesta nu făcea decât să le creeze falsa impresie urmăritorilor săi că moneda virtuală pe care a creat-o aduce prosperitate, scrie Brașov.net.

În plus, unii oameni pun la îndoială chiar și imaginea de familist pe care Călin Donca și-o făcuse. Vecinii acestuia spun că omul de afaceri locuia în aceeași casă atât cu soția, cât și cu amanta.

„Ăsta era un milionar de carton, domnule. Ca să fim serioși. Totul a fost o fațadă, bineînțeles. S-a folosit de tot ce a făcut, inclusiv de copii, familie și așa mai departe ca să pozeze, să pară o persoană foarte, să zic așa, exemplu, model”, a mărturisit un vecin.

„Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc”, a spus un alt vecin.

CITEȘTE ȘI        -      Sorin Constantinescu sare în apărarea lui Călin Donca: Lăsați justiția să-și facă treaba. Românul e părerolog și dă comentarii răutăcioase / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel