UPDATE: Bărbatul a fost prins / Vatman, împușcat în trafic de un șofer, în București. Atacatorul este căutat de polițiști
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Un vatman a fost împușcat de un șofer, în această dimineață, în București.

UPDATE: Conducătorul de tramvai de pe linia 25 care a fost împuşcat joi dimineaţă cu un pistol cu aer comprimat a fost rănit uşor în zona capului, fiind în afara oricărui pericol, informează Societatea de Transport Bucureşti (STB) într-un comunicat remis Agerpres.

Vatmanul de pe linia de tramvai 25, care circula pe Şoseaua Giurgiului - sens CFR Progresul, la plecare din staţia "Muzeul Bacovia", a fost împuşcat cu un pistol cu aer comprimat de către un participant la trafic.

"După pornirea tramvaiului din staţie, o călătoare a alergat să se urce în tramvai, iar acesta nu a mai putut opri. Conducătorul unui autoturism BMW aflat în trafic, care circula paralel cu vagonul a observat şi i-a adus injurii vatmanului. După discuţia cu acesta, a scos şi a folosit un pistol cu aer comprimat, rănindu-l uşor. Nu au fost necesare intervenţii medicale, iar vatmanul în vârstă de 45 de ani se află în afara oricărui pericol", se arată în comunicat.

UPDATE: Atacatorul a fost prins și este audiat.

__________________________________________________________________________________________

Un bărbat dintr-o maşină a tras cu un pistol cu bile către un vatman care conducea tramvaiul şi l-a rănit, după ce acesta ar fi închis uşile în faţa unui călător, potrivit Antena 3. Incidentul a avut loc la ora 10.00. 

Atacatorul este acum căutat de poliţişti, după ce a fugit de la faţa locului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel